Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar pro dům a zahradu >>> Zahradní technika >>> Kompostér THERMOKING, aku nůžky Gardena, křovinořez Stihl Sbazar Semily| Bazoš.cz

Kompostér THERMOKING, aku nůžky Gardena, křovinořez Stihl

Semily |Pošta: Semily

`

1 900 Kč [Semily] Semily

Kompostér THERMOKING, aku nůžky Gardena, křovinořez StihlKompostér THERMOKING, aku nůžky Gardena, křovinořez StihlKompostér THERMOKING, aku nůžky Gardena, křovinořez StihlKompostér THERMOKING, aku nůžky Gardena, křovinořez StihlKompostér THERMOKING, aku nůžky Gardena, křovinořez Stihl
Otočit obrázek
Kompostér THERMOKING. Rychlé kompostování díky optimalizovanému větracímu systému a stěnám vyrobených z Thermolenu. Cena 1900,- Kč. Jednoduché plnění přes dva vhozy. Jednoduchá montáž bez použití nářadí. Snadné vybírání kompostu spodními dvířky. Kompostér slouží k přípravě kvalitního kompostu z organických odpadů (z vaší zahrady, kuchyně apod). Díky barevnému provedení ideálně zapadne do prostředí vaší zahrady. Zajišťuje čisté prostředí a chrání kompost před škůdci. Hmotnost 21 kg, nepoškozený, je v něm jen trochu trávy, rok starý, důvod prodeje stěhování.

Aku nůžky na trávu Gardena, baterie je OK + 5 náhr. nožů a ovládací tyč, cena 1600,- Kč. Přístroj je funkční. Nůžky se dají používat samostatně, nebo na tyči, která je do stran polohovatelná, náhradních nožů je celkem 5 z toho 3 jsou nově nabroušené, nabíjecí adaptér je součástí. Pořizovací cena kompletu včetně 5 náhradních nožů byla kolem 5500,- Kč.

Manipulační plošina na žebřík zn. Begher, cena 1000,- Kč, výborný stav, jednou použitá, šířka 27,3cm, dá se použít na různé druhy žebříků, velmi pohodlné při dlouhodobější práci na žebříku, nebolí nohy.

Silný křovinořez Stihl FS 80, zdvihový objem (25,4 cm3), výkon (0,9 kW /1,2 PS),hmotnost 5,1 kg, objem nádrže(0,44 litry), byl málo používán jen na dožínání kolem plotů, má strunu i nůž, návod k dispozici,rovněž náhradní struna a olej, prodávám z důvodů stěhování, cena 5900,- Kč

Nůžky a pilka na růže, Fiskars, cena 470,- Kč, nářadí je nepoškozené a funkční, délka nůžek je 39 cm, délka čepele pilky 15 cm.

Dvě málo používaná křesla Consul od norské firmy Stressless s praktickou podnožkou, cena 40 000,- Kč. Kombinace mahagonového dřeva s vínovou kůží (batick 09363 Winered), velmi pohodlný konstrukční systém, kdo ho zná, tak ví, o čem mluvím. Stav jako nové. Prodávám z důvodu stěhování. Pořizovací cena byla 59040,- Kč. Možno zakoupit i jednotlivě.

Panty na dveře či okna, ZAVES 190 13mm POMOSAZENÝ horní a dolní, od firmy Cobra, mám jich asi 50 kusů, jeden kus-pár za 15,- Kč, napište, kolik jich potřebujete.

Nový sifon k umyvadlu Alca plast A41, A42, cena 100,- Kč, originál zabalený s chromovým sítkem. Typ 513-A41, 512-A 42

Vyzvednutí věcí možné u hrubé Skály či zašlu na Vaše náklady, důvod prodeje stěhování.

  

`
uživatelIveta (další nabídky)
lokalita Semily, PSČ: 51301

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 900 Kč zobrazeno 15562 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Iveta

Popis vložil uživatel: Iveta :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz