Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Auto bazar a inzerce >>> -Nákladní auta >>> ► TIR ◄ AdBlue emulátor / Vypnutí AdBlue / Deaktivace Adblue / Univerzální pro všechny značky / ČESKÝ NÁVOD Sbazar Praha| Bazoš.cz

► TIR ◄ AdBlue emulátor / Vypnutí AdBlue / Deaktivace Adblue / Univerzální pro všechny značky / ČESKÝ NÁVOD

Praha |Pošta: Nové Město

`

1 999 Kč [Praha] Nové Město

► TIR ◄ AdBlue emulátor / Vypnutí AdBlue / Deaktivace Adblue / Univerzální pro všechny značky / ČESKÝ NÁVOD► TIR ◄ AdBlue emulátor / Vypnutí AdBlue / Deaktivace Adblue / Univerzální pro všechny značky / ČESKÝ NÁVOD► TIR ◄ AdBlue emulátor / Vypnutí AdBlue / Deaktivace Adblue / Univerzální pro všechny značky / ČESKÝ NÁVOD► TIR ◄ AdBlue emulátor / Vypnutí AdBlue / Deaktivace Adblue / Univerzální pro všechny značky / ČESKÝ NÁVOD► TIR ◄ AdBlue emulátor / Vypnutí AdBlue / Deaktivace Adblue / Univerzální pro všechny značky / ČESKÝ NÁVOD
Otočit obrázek
ČESKÝ NÁVOD !!!

AdBlue emulátor pro deaktivaci AdBlue systémů nákladních automobilů a simulaci správné funkce tohoto systému. Tento SCR-Emulátor funguje na principu deaktivace originálního AdBlue systému vozidla a následného zasílání identických hodnot do sběrnice vozidla tímto emulátorem. AdBlue není do výfuku vstřikováno, přesto se řídícím jednotkám vozidla jeví, jako by vše bylo v pořádku. Na palubní desce nesvítí žádné chyby, vozidle projde i emisním testem!

Emulátor je velmi jednoduchý na montáž. Pro vypnutí AdBlue auta se pouze zapojí napájení emulátoru a dva vodiče CAN sběrnice.

►►► V NÁVODU VŠE HEZKY POPSÁNO V ČEŠTINĚ A UVEDENO, KAM PŘESNĚ KONKRÉTNÍ VODIČ ZAPOJIT U DANÉHO AUTA. ZAPOJUJÍ BEZ PROBLÉMU I SAMI ŘIDIČI, přesto však doporučujeme montáž osobou se zkušenostmi v elektroinstalaci.

*** Nabízím nejkvalitnější dostupný SCR-emulator v ORIGINÁLNÍ verzi. Na českém i zahraničním trhu se vyskytují levné kopie tohoto emulátoru, které ačkoliv vypadají podobně, jsou složeny z nekvalitních součástek (chybí přepěťová ochrana, nekvalitní ČIP...). Vyvarujte se prosím koupi těchto kopií u prodejců, kteří se nezdráhají okopírovat i naše texty inzerátu apod.

*** Originál SCR-emulator je jen jeden - poznáte jej podle červeného designu (viz fotografie). Ověřený výrobek z nejkvalitnějších součástek prověřený stovkami montáži. Emulátor odesílá vozidlu data, která byla stažena z běžně provozovaných vozidel. NEHROZÍ VÁM POŠKOZENÍ SYSTÉMU VOZIDLA JAKO U LEVNÝCH KOPIÍ, KTERÉ PRACUJÍ S UNIVERZÁLNÍMI HODNOTAMI! Jen u nás dostanete následnou technickou podporu, detailní návody na montáže atd. Jedinečný software podporující i jinak problémová vozidla DAF LF!

Emulátor simuluje správnou funkci celé AdBlue (SCR systému):
- Řídící jednotky
- Čerpadla
- Snímače hladiny v nádrži
- NOx snímače ve výfuku
- Tlakového senzoru
- Vstřikovače

*** SCR-emulator je univerzální pro všechny značky nákladních vozidel. Emulátor se pro jednotlivá vozidla nijak neprogramuje, pouze se inteligentním přepínačem na zadní straně nastaví požadovaná značka vozidla dle schématu. Emulátor se dá pouhým přepnutím přepínače na zadní straně také zcela vypnout a nechat fungovat opět původní AdBlue systém (pokud je funkční).

Tento AdBlue emulátor od SCR-emulator je vhodný pro tyto vozidla:
► DAF LF, CF, XF
► Iveco Stralis, Eurocargo, Trakker
► Scania R, G, P
► Man TGX, TGS, TGA, TGL, TGM
► Mercedes Actros, Axor, Atego
► Volvo FE, FL, FM, FMX, FH (ne FH4)
► Renault Magnum, Premium, Midlum, Kerax
► TATRA Phoenix
► AVIA

Autobusy IVECO Irisbus, SOR, Scania, Man, Mercedes, SETRA, VDL Bova, Volvo a další... Pro více informací nás kontaktujte.

►►► Emulátor podporuje normy Euro 4, Euro 5 a EEV

*** Emulátory skladem, odeslání ihned. Poštovné na dobírku = 139 Kč

►►► V PŘÍPADĚ ZÁJMU ČI DOTAZŮ použijte kontaktní formulář níže. Děkuji za pochopení. ◄◄◄

  

`
uživatelwww.scr-emulator.com (další nabídky)
lokalita Praha, PSČ: 11000

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 999 Kč zobrazeno 5715 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: www.scr-emulator.com

Popis vložil uživatel: www.scr-emulator.com :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz