Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Auto bazar a inzerce >>> -Karavany a vozíky >>> karavan ELDDIS Hurricane XL - 2-3 os., nádherný stav-PRODÁNO Sbazar Česká Lípa| Bazoš.cz

karavan ELDDIS Hurricane XL - 2-3 os., nádherný stav-PRODÁNO

Česká Lípa |Pošta: Česká Lípa

`

104 900 Kč [Česká Lípa] Česká Lípa

karavan ELDDIS Hurricane XL - 2-3 os., nádherný stav-PRODÁNOkaravan ELDDIS Hurricane XL - 2-3 os., nádherný stav-PRODÁNOkaravan ELDDIS Hurricane XL - 2-3 os., nádherný stav-PRODÁNO
Otočit obrázek
Nabízím karavan zn.ELDDIS Hurricane XL, r.v.2001, délka s ojí 6,3 m, vnitřní délka 4,8m, provozní hmotnost 963kg, maximální přípustná hmotnost 1250kg,2- 3 lůžka
120ks fotografií najdete zde:

https://goo.gl/photos/Wk2gBkLKjWcp5wWH9

Výbava:
topení s rozfukem na plyn (3,6kW) i na 220V ( volba 2kW nebo 1kW), ohřev vody (9l bojler) na plyn i na 220V, čtyřplotýnkový sporák na plyn, gril na plyn, trouba na plyn, lednička na 12V, 220V a plyn, dřez s vod.
baterií s odkapávací plochou, dvojitá tónovaná okna, ovládací panel elektroniky,sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech,roleta proti hmyzu i na dveřích,velké střešní okno o rozm. 60x90 cm, rozkládací jídelní stůl, kabel na 220V, vodní pumpa, trakční baterie, barel na čistou, měnič napětí s nabíječkou (mění napětí z 220V na 12V), kouřový alarm, hasicí přístroj, nová rezerva, redukční ventil na plyn, schůdky, zámek na kolo, adaptér do 220V zásuvky, stabilizátor AKS 3004.

POPIS:
Na bocích přední části karavanu jsou dvě samostatná lůžka dlouhá 190 cm, která umožňují spaní 2 osob. Po vytažení roštu ze spodní části stolku a přeskupením matrací lze vytvořit "letiště", na kterém se vyspí pohodlně až 3 dospělé osoby. Skříňku se zásuvkami a se stolkem v přední části karavanu lze v případě potřeby ( pro zvětšení plochy pro spaní) odejmout.
V zadní části, se vpravo nachází splachovací záchod zn. Thetford s mech. splachováním, v pravém zadním rohu je umyvadlo, naproti skříň a před ní sprchový box se zástěnou..
V karavanu je 12V a 220V osvětlení. V případě, že nemáte možnost připojení na 220V, karavan si vystačí s trakční baterií a plynem.
Karavan je ve vynikající kondici, lehoučký, krásně se táhne i malým autíčkem ( překvapí velmi nízká spotřeba PHM!). Je po STK, má české doklady. Jako vždy Vám vše rád ukážu, seznámím s funkčností jednotlivých spotřebičů.
Základní cena činí 104.900 tis. Kč včetně shora uvedené výbavy. Ke karavanu je možné dokoupit zánovní stan v plné velikosti za 8 tis.
AKCE - při prodeji o víkendu 1.-2.10. přidám redukci z 13 pin zásuvky na dvě 7 pinové zásuvky, zámek na kolo.
Kdo hledá třímístný karavan - neváhejte. Opravdu nádherný stav!!!
V případě jakýchkoli dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Při Vašem výběru nezapomeňte vzít v potaz, že na karavany poskytuji svým zákazníkům servis včetně náhradních dílů ( dle výběru nový či second hand díl).
S pozdravem "Caravanwoman", email: caravanwoman..xxxx..., tel. 608 933 495

  

`
uživatelIveta (další nabídky)
lokalita Česká Lípa, PSČ: 47001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena104 900 Kč zobrazeno 14192 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Iveta

Popis vložil uživatel: Iveta :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz