Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar strojů a techniky >>> Vybavení provozoven >>> VÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKY Sbazar Litoměřice| Bazoš.cz

VÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKY

Litoměřice |Pošta: Třebívlice

`

Dohodou [Litoměřice] Třebívlice

VÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKYVÝROBA PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ PRO STAVEBNÍ A MANIPULAČNÍ TECHNIKU, VZV, HYDRAULICKÉ RUKY
Otočit obrázek
Prodej: export, import stavební stroje , manipulační technika.
Servis: stavebních strojů, manipulační techniky.
Půjčovna: stavební stroje, manipulační technika
Základem našich služeb je kvalitní rychlý servis stavebních strojů a manipulační techniky, který je důležitý pro zachování fungujícího Vašeho pracovního procesu. Servis provádějí zkušení mechanici v místě nasazení stroje standardně do 24 hodin po celé ČR a koordinace našeho servisu a služeb od nahlášení problému. V případě potřeby nebo většího rozsahu opravy je možnost využití prostoru našich dílen. Poskytujeme kompletní servis většiny značek stavebních strojů a manipulační skladovací techniky dostupné na našem trhu i EU.
Součástí našeho servisu je pravidelná preventivní údržba, generální opravy, technické kontroly vč. školení řidičů.
Námi nabízené stavební stroje a manipulační technika zahrnuje širokou škálu manipulačních prostředků. Základem naší nabídky jsou klasické stavební stroje a manipulační technika pro paletové hospodářství a pozemní úpravy s pohony elektrické, dieselové, plynové (LPG, CNG). Zároveň se specializujeme na plošinové vozíky a elektrické tahače vč. speciální úpravy tj. vybavený nástaveb či vyrobený na míru dle druhu využití. Nabízíme použité stavební stroje i manipulační techniku po opravách dle míry použití se zárukou.
Další důležitou službou našim zákazníkům je pronájem pracovních strojů, vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky. V případě poruchy Vám nabídneme náhradní prostředek za speciální cenu po celou dobu opravy Vaší techniky. Přepravy techniky na místo určení včetně obsluhy.
Výroba drobné manipulační techniky: plošinové vozíky, montážní plošiny, přídavná zařízení víceúčelová, LOPATY, HROTY, TRNY, LŽÍCE atd. náhradní díly, lisování a prodej pneu, pasy, prodej maziv a olejů zn.MOL, prodej a výkup trakční baterie IBG, prodej nabíjecí a záložní zdroje atd.
Finanční služby: leasing, úvěr, operativní služby atd.
Výkup: stavební stroje a manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, nízkozdvižné vozíky, paleťáky mechanické NZV, VZV, Retraky atd.
Provozy, společnosti, firmy, jednotlivce a první majitele nepotřebné či porouchané:
manipulační techniky VYKOUPÍME VŠE, dopravu zajistíme, platební podmínky dohodou.
Značky stavební stroje: CAT, VOLVO, JCB, KOMATSU, CASE, LIEBHERR, BOBCAT, AUSA, FIAT, GENIE, DEUZT, TAKEUCHI, TEREX, HAOLOTTE, HITASCHI, Hyundai, KOMATSU, KUBOTA, MANITOU, LINDE, NEW HOLLAND, PERKINS, YANMAR atd.
Značky manipulační techniky: Atlet, Ausa, Balkancar, Bauman, Bobcat, Bolzoni, BT, Cascade, Caterpillar, Cesab, Clark, Combilift, Crown, Daewoo, Dantruck, Doosan, Fenwick, Fiat, Genie, Hako, Hawker, Heli, TPC, Hubtex, Hyster, Hyundai, JCB, Jungheinrich, Kalmar, Kaup, Komatsu, Linde, Manitou, Meyer, Merlo, Multifarmer, Mitsubishi, Nissan, OM, OMG, Pramac, Rocla, Still, Svetruck, Tailift, TCM, Terex, Toyota, Volvo, Yale atd.

  

`
uživatelBPJ-CZ s.r.o. (další nabídky)
lokalita Litoměřice, PSČ: 41115

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cenaDohodou zobrazeno 2708 X
webové stránky bpj-cz.cz facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: BPJ-CZ s.r.o.

Popis vložil uživatel: BPJ-CZ s.r.o. :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz