Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> PC herní Konzole >>> Ovladače, klávesnice, myši >>> NOVÁ herní klávesnice TRUST GXT 280 SUPER CENA Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

NOVÁ herní klávesnice TRUST GXT 280 SUPER CENA

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

490 Kč [Brno-město] Brno-město

NOVÁ herní klávesnice TRUST GXT 280  SUPER CENANOVÁ herní klávesnice TRUST GXT 280  SUPER CENANOVÁ herní klávesnice TRUST GXT 280  SUPER CENANOVÁ herní klávesnice TRUST GXT 280  SUPER CENA
Otočit obrázek
MOC 990.-Kč !!
NOVÁ podsvícená herní klávesnice GXT 280 s oslnivým designem a přizpůsobitelnými klávesami je skvělým pomocníkem každého hráče! Ať už hrajete online hry pro více hráčů (MMO) jako World Warcraft, nebo střílečky z pohledu první osoby (FPS) jako Call of Duty, nebo Battlefield, najdete na této klávesnici vše potřebné.

Pohodlná i pro dlouhé hraní Podsvícená herní klávesnice Trust GXT 280 má ergonomický design, díky kterému s ní dokážete pohodlně hrát i několik hodin. Klávesy s rychlou odezvou reagují velice přesně, takže budete mít vždy vše plně pod kontrolou.

Při navrhování této klávesnice jsme vzali v úvahu nároky a požadavky všech typů hráčů: dostatečné rozměry klávesnice, samostatné kurzorové klávesy (se snadným přístupem) a zvětšené nejpoužívanější herní klávesy (mezerník, enter apod.). Klávesnice i klávesy byly testovány, aby vydržely i při opravdu náruživém hraní! GXT 280 je vynikající partner pro dlouhé hry online i offline!

Podsvícená Díky jasnému LED podsvícení se tato klávesnice skvěle hodí do každé herní sestavy. Herní klávesy jsou podsvíceny třemi různými barvami. Barvu a jas podsvícení můžete nastavit. Ať už hrajete po tmě nebo za světla, nikdy nezmáčknete špatnou klávesu, protože všechno je dokonale vidět!

Herní software a anti-ghosting Prostřednictvím herního softwaru si můžete podsvícenou klávesnici GXT 280 přizpůsobit svým představám. Upravit si můžete funkce i tlačítka a vytvořit si přesně takové rozložení, jaké pro svou hru potřebujete!

Klávesnice GXT 280 je vybavena hardwarem pro anti-ghosting, který zajišťuje správné rozpoznání až 6 kláves stisknutých současně. To je výhodné hlavně při hrách typu MMO, RTS a FPS, kde jsou často používány různé kombinace více kláves. Můžete tedy bez problémů používat všechny pokročilé útočné sekvence a komba.

Podsvícená

Osvětlení třemi různými barvami: červenou, zelenou a žlutou.
Snadné nastavení jasu a barvy klávesovými zkratkami
Specifikace produktu:

Tříbarevné podsvětlení s nastavitelným jasem
Standardní velikost v odolném provedení
Až šest současně stisknutých kláves
Software pro programování kláves
Osm kláves s přímým přístupem k multimediálním funkcím.
NOVÁ V ORIGINÁLNÍM BALENÍ S ČESKÝM NÁVODEM !! Osobní odběr a nebo posílám ihned po zaplacení !! vsevyhodneji@seznam.cz Podívejte se prosím i na mé ostatní zajímavé nabídky.

  

`
uživatelMiloš (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena490 Kč zobrazeno 3964 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Miloš

Popis vložil uživatel: Miloš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz