Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> PC herní Konzole >>> Software >>> Microsoft Office 2019 Professional Plus for PC Windows Sbazar Praha| Bazoš.cz

Microsoft Office 2019 Professional Plus for PC Windows

Praha |Pošta: Nové Město

`

600 Kč [Praha] Nové Město

Microsoft Office 2019 Professional Plus for PC WindowsMicrosoft Office 2019 Professional Plus for PC WindowsMicrosoft Office 2019 Professional Plus for PC Windows
Otočit obrázek
Specifikace Microsoft Office 2019:



Jazyk: Vícejazyčný (Čeština, Slovenština, Angličtina)

Architektura: 32-bit / 64-bit

Verze: Office 2019 Professional Plus

Typ: na 1 domácí PC se systémem Windows 10 a novější





Co obdržíte při koupi:

Nový originální licenční klíč
Instalační médium (odkaz na stažení originálního média)
Návod jak produkt aktivovat!


Office Professional Plus 2019 - nabízí kompletní sadu nástrojů pro individuální i týmovou produktivitu a spojuje uživatele s klíčovými obchodními procesy. Vylepšená funkce integrace Enterprise Serveru poskytuje out-of-the-box integraci s řešeními Microsoft Business Productivity server - včetně Microsoft SharePoint Server, Microsoft Exchange Server, a Microsoft Skype for Business Server, čímž vytváří nové příležitosti ke spolupráci uvnitř i přes hranice podniku, přináší efektivnější správu obsahu a zefektivňuje každodenní obchodní procesy.









Novinky ve verzi 2019: V Office 2019 najdete nové nástroje pro rukopis, datové typy, funkce, nástroje pro překlad a úpravy, pohyblivou grafiku, funkce pro usnadnění použití a mnoho dalšího! Podívejte se, co je dostupné už dnes.

Zvýšení vizuální působivosti
Vytvářejte vizuálně působivé dokumenty, listy a prezentace – vkládejte do nich obrázky ve formátu SVG (Scalable Vector Graphics) s použitými filtry.
Prolomte jazykovou bariéru
Pomocí Microsoft Translatoru si můžete nechat přeložit slova, fráze nebo další vybrané úseky textu do jiného jazyka.
Rychlý přístup k přílohám
Už jste někdy měli potíže s hledáním souboru, který vám přišel jako příloha? S tím už si nemusíte dělat starosti. Stačí kliknout na Soubor > Otevřít > Sdílené se mnou.
Podpora rovnic LaTeX
Plníme vaše přání! Matematické rovnice teď můžete vytvářet pomocí syntaxe LaTeX.
Přidání pohybu s funkcí Morfing
Morfing vám umožní vytvářet plynulé animace, přechody a pohyby objektů v celé prezentaci.
Funkce Náhled pro snadné hledání
Díky Náhledu můžete přecházet z jednoho snímku na druhý v libovolném pořadí. Můžete snímky přeskakovat nebo zobrazovat opakovaně a nenarušíte přitom posloupnost vaší prezentace.
A spousty dalších nových funkcí!
Word 2019 Vytvářejte a sdílejte profesionálně vyhlížející dokumenty se špičkovými nástroji pro úpravu, kontrolu a sdílení. Nová karta Návrh poskytuje rychlý přístup k funkcím a funkce Inteligentní vyhledávání zobrazuje relevantní kontextové informace z webu přímo v aplikaci Word. Excel 2019 Analyzujte a vizualizujte svá data novými a intuitivními způsoby s čerstvým uživatelským rozhraním a se svými oblíbenými klávesovými zkratkami. Využijte funkce, jako jsou Analytické nástroje, Průřezy a Tvůrce vzorců, abyste ušetřili čas a mohli se soustředit na důležité informace. PowerPoint 2019Vytvářejte, sdílejte a efektivně prezentujte své nápady pomocí nových přechodů snímků a vylepšeného podokna úloh Animace. Komentáře s vlákny vedle snímků vám pomáhají do svých prezentací zahrnout zpětnou vazbu. OneNote 2019 Je to váš vlastní digitální poznámkový blok, který vám umožňuje na jednom místě uchovávat poznámky, nápady, webové stránky, fotky a dokonce videa. Ať už jste doma, v kanceláři nebo na cestě, můžete si vzít všechno sebou, prakticky kamkoliv, a zároveň vše sdílet a spolupracovat s ostatními.

Outlook 2019

Snadno spravujte svůj e-mail, kalendář, kontakty a úkoly. Podpora e-mailu Push udržuje vaši doručenou poštu aktuální, zobrazení konverzace sdružuje související zprávy a kalendáře lze prohlížet souběžně pro lepší plánování.

Publisher 2019

Snadno vytvářejte, přizpůsobujte a sdílejte širokou škálu publikací v profesionální kvalitě. Zaměňujte obrázky pouhým přetažením nebo přidávejte obrázky přímo z vašich online alb. Použijte speciální efekty, díky kterým budou vaše publikace výjimečné.

Access 2016

Vytvořte si své vlastní databáze a přispějte ke schopnostem svých dat. Určeno pouze pro počítače PC. Systémové požadavky: Windows: 10, Windows Server 2019 CPU: 1.6 GHz a rychlejší, dvoujádrový procesor RAM: 4GB (2GB pro 32bitové verze) Místo na disku: 4GB Rozlišení: 1280x768 GPU: Hardwarová akcelerace grafiky vyžaduje grafickou kartu DirectX 9 nebo novější. Windows 10 vyžadují architekturu WDDM 2.0 nebo novější (Windows 10 Fall Creators Update vyžaduje architekturu WDDM 1.3 nebo novější). Skype pro firmy vyžaduje grafickou kartu DirectX 9 nebo novější, 128 MB grafické paměti a formát podporující barevnou hloubku 32 bitů na pixel.



Licence je určena na jednu instalaci (aktivaci), pro testovací účely na domácí počítač, ne pro komerční účely.

  

`
uživatellicencefast (další nabídky)
lokalita Praha, PSČ: 11000

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena600 Kč zobrazeno 2979 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: licencefast

Popis vložil uživatel: licencefast :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz