Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> PC herní Konzole >>> Ovladače, klávesnice, myši >>> Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ BOMBA CENA Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ BOMBA CENA

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

690 Kč [Brno-město] Brno-město

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ  BOMBA CENALogitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ  BOMBA CENA
Otočit obrázek
NOVÁ !! PRODUKT KOKU 2015 !!
MOC 1290.-Kč !!
LogitechWirelessKeyboard K400 Plus CZ v černé barvě je ultratenká bezdrátová klávesnice vyvinutá tak, abyste mohli plnohodnotně ovládat veškeré funkce PC a televize z pohodlí svého gauče. Sledujte video, surfujte po internetu, chatujte s přáteli, zkrátka se bavte s bezdrátovou technologií dosahující až 10 metrů! Tato klávesnice prvořadě dbá na váš komfort. Vždyť zábava na počítači není těžká práce a je třeba si ji dokonale zpříjemnit.
Nastavení plug-and-play
Kompaktní klávesnice komunikuje s počítačem pomocí speciálního miniaturního přijímače s označením LogitechUnifying. S nastavením si nemusíte lámat hlavu. Stačí zapojit LogitechUnifying do portu USB a zábava může začít. Přijímač klávesnice můžete použít pro propojení až šesti zařízení Unifying k vašemu počítači.

Přizpůsobitelné ovládání

Jedinečnou specialitou je integrovaný 3,5 palce velký touchpad nacházející se na pravé straně klávesnice. Vyznačuje se velmi snadným ovládáním, neboť disponuje optimálně rozvrženými klávesami pro spouštění médií. Patří mezi ně samostatná tlačítka regulace hlasitosti, nebo druhé tlačítko s funkcí levého kliknutí, které vám umožní procházet menu a klikat oběma rukama. Odteď už budete ovládat přístroj bez potíží a nepořádku způsobených připojováním myši. Potěší vás také unifikované zkratky pro uživatele Windows a Android.
Kompatibilní s mnoha operačními systémy
Samozřejmostí je tichý provoz díky nízkoprofilovým klávesám. Tuto klávesnici můžete začít používat ihned po vybalení, nebo si přizpůsobit nastavení kláves a touchpadu pomocí softwaru LogitechOptions ke stažení na stránkách výrobce. LogitechWirelessKeyboard K400 je kompatibilní s operačními systémy Windows 7, Windows 8, Windows 10 nebo novější a Android 5.0 nebo novější a Chrome OS. Součástí výrobku je uživatelská dokumentace.

Může se vám zdát, že tato klávesnice baterii ani nepotřebuje. Výrobce udává skvělou výdrž, která činí až 18 měsíců provozu! Životnost baterie byla testována při použití dvě hodiny denně a bude se lišit dle způsobu použití a individuálního nastavení. Používáním vypínače zapnuto a vypnuto můžete životnost ještě prodloužit.
Vychutnejte si pohodové ovládání počítače připojeného k televizoru díky klávesnici Logitech® Wireless Touch K400 Plus. Sledujte video, surfujte po internetu, chatujte s přáteli a mnoho dalšího, aniž byste museli vstát z gauče. NOVÁ V ORIGINÁL BALENÍ S ČS. NÁVODEM !! Os odběr a nebo posílám ihned po zaplacení.

  

`
uživatelMiloš (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena690 Kč zobrazeno 3615 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Miloš

Popis vložil uživatel: Miloš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz