Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Ostatní a do 100kč >>> Co se nikam nevešlo >>> Prodám Detektor kovu XP Deus V4 WS4 28 cm 2D Sbazar Hodonín| Bazoš.cz

Prodám Detektor kovu XP Deus V4 WS4 28 cm 2D

Hodonín |Pošta: Hodonín

`

17 000 Kč [Hodonín] Hodonín

Prodám Detektor kovu XP Deus V4 WS4 28 cm 2D
Otočit obrázek
Prodám XP Deus V4 WS4 28 cm 2D koupen Leden 2017 stáří 6 měsícú,perfektní stav s krabicí,záručákem,manualem ,kšiltovkou atd.Koupen Polsko oficiální distributor hned za hranicemi platí klasická záruka 5 let.Momentálně se prodává 23050kč.
Nejmodernější detektor na trhu. S novou hloubkovou cívkou 28 cm 2D. Bezkonkurenčně nejcitlivější detektor na drobné stříbrné mince! Zcela bezdrátová technologie, hmotnost pouze 890 g, 4 pracovní frekvence...Nejnovější detektor kovů nejznámějšího evropského výrobce XP Metaldetectors. Detektor XP DEUS přináší mnoho novinek, vylepšení a revoluční technologii. Je nástupcem vynikající řady detektorů G-maxx II a Goldmaxx Power. Co se týče provedení, XP DEUS je prvním detektorem na světě, který má všechny své komponenty spojeny bezdrátovou technologií. O to více inovací se skrývá ve vyspělé elektronice a software. Díky standardizované datové komunikaci mezi komponenty je možné využívat různých modifikací detektoru XP DEUS.
XP DEUS se může chlubit především svou bezdrátovou technologií. Díky které je detekční část umístěna přímo v cívce, a proto nedochází ke ztrátám VF signálu v kabelovém vedení. Celé zpracování signálů se děje v samotné cívce. Takové řešení velice podstatně zvyšuje kvalitu zpracování signálů a rychlost detekce.
Jak bylo již zmíněno, tohle bezkonkurenční řešení přineslo bezdrátové řešení všech funkčních komponentů. Každá jednotlivá část detektoru může komunikovat s libovolným zařízením. Komunikace probíhá pomocí vysokorychlostního datového přenosu. Technologie je velice sofistikovaná a datová komunikace není nijak rušena. K přenosu dat se nabízí 36 přenosových kanálů a jednotlivé komponenty si automaticky volí svůj kanál. Frekvence přenosových kanálů se pohybuje v jednotkách GHz. Spárování komunikace mezi komponenty je zabezpečeno pomocí výrobních čísel zařízení, které se vkládají do sluchátek nebo jednotky.
Mezi jeho další přednosti patří teleskopická konstrukce, skladnost a hlavně bezkonkurenční hmotnost. Hlavní části detektoru tvoří cívka, teleskopická konstrukce a bezdrátová sluchátka. Samozřejmostí je i škála doplňkového příslušenství.
XP DEUS WS4 (varianta pouze se sluchátky)
Nová hloubková cívka o průměru 28 cm 2D s ochranným krytem
Bezdrátová sluchátka s ochranou plastovou krabičkou pro přepravu
Nabíječku do zásuvky 230V včetně nabíjecího kabelu USB a třemi konci mini-USB
Sadu šroubů pro upevnění cívky + jeden šroub s maticí jako náhradní
Tří dílnou teleskopickou konstrukci včetně loketní opěrky +

  

`
uživatelJan (další nabídky)
lokalita Hodonín, PSČ: 69501

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena17 000 Kč zobrazeno 14869 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Jan

Popis vložil uživatel: Jan :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz