Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Ostatní a do 100kč >>> Hobby >>> Balistický ocelový plát do neprůstřelné vesty Sbazar Praha| Bazoš.cz

Balistický ocelový plát do neprůstřelné vesty

Praha |Pošta: Černý Most

`

1 990 Kč [Praha] Černý Most

Balistický ocelový plát do neprůstřelné vestyBalistický ocelový plát do neprůstřelné vestyBalistický ocelový plát do neprůstřelné vesty
Otočit obrázek
BALISTICKÝ OCELOVÝ PLÁT nový pošlu na dobírku
funkční imitaci neprůstřelných plátů, které se používají jako výplň vest a nosičů plátů.
Není třeba dlouho představovat neprůstřelné vesty, které již několikrát zachránily životy lidí, kteří se jednoduše ocitli v nějaké přestřelce. Nicméně je také prokázáno, že někteří prodělali trauma efekt. V podstatě se jedná o průhyb ochranné vesty v místě dopadu střely. Je zajímavé, že s balistickými ocelovými pláty k takovému efektu nedochází, čímž se poté jedinec může cítit v daleko větším bezpečí. V podstatě se jedná o funkční imitaci neprůstřelných vložek, které jsou součástí vest a nosičů plátů. Jsou dobře testovány na různých zbraních a dokonce jsou ideální ochranou i při útoku nožem.

NECHYBÍ NÁSTŘIK PROTI STŘEPINÁM
Balistické ocelové pláty jsou anatomicky tvarované, svařitelné a s vysokou odolností vůči otěru. Jsou ideální pro místa, kde je vyžadována vysoká odolnost vůči opotřebení. Primární cíl je zastavit střely z ručních zbraní, které ovšem mají vysokou energii při dopadu. Jejich kvalita odpovídá i tomu, že minimalizují další účinek na tělo. Za kvalitou stojí materiál Hardox 500, který je ze švédské certifikované oceli. A nechybí ani skvělý protiskluzový nástřik, který je rovněž výhodný i proti střepinám. Dalším plusem je cenová dostupnost.

Jedná se o funkční imitaci neprůstřelných plátů, které se používají jako výplň vest a nosičů plátů. Jejich odolnost je testována a máme fotodokumentaci výsledku, který je velmi uspokojivý. Vesta odpovídá spolehlivě standardu ochrany level IIIa.

Anatomicky tvarované ocelové pláty z balistické oceli HARDOX 500 včetně protistřepinového nástřiku. typ SAPI

šíře 5mm
váha M 3,0kg
Váha L 3,4kg
HARDOX® 500

SVAŘITELNÁ A OHYBATELNÁ OCEL S VYSOKOU ODOLNOSTÍ VŮČI OTĚRU. VHODNÉ PRO ÚKOLY VYŽADUJÍCÍ VYSOKOU ODOLNOST VŮČI OPOTŘEBENÍ.
Hardox® 500 prodlužuje životnost a zvyšuje užitečné zatížení. Současně tento materiál charakterizuje dobrá houževnatost a příznivé možnosti zpracování.

Odkaz na výrobce zde

Small Arms Ochranné Insert ( SAPI ) zde

Detailní popis produktu

Ocelová balistická vložka pro nosiče plátů a balistické vesty v rozměrech a tvaru SAPI je tvarovaná tvrdá výplň vest a nosičů plátů, která chrání proti střelám pistolových ráží (např. 9 mm Luger, 44 Mag, 357 Sig) a střepinám, ale také proti útokům nožem nebo jiným ostrým předmětem. Primární cíl balistické vložky je zastavit střely z ručních zbraní mající vysokou energii při dopadu, a zároveň omezit jejich druhotný účinek, tzv. trauma efekt (průhyb vesty v místě dopadu střely) a minimalizovat jeho účinek na tělo uživatele.

Při výrobě byl použit materiál Hardox® 500 ze švédské certifikované oceli, která patří mezi nejlepší na světě. Při výrobě jsme dále použili protiskluzový nástřik RAPTOR, který výrazně zlepšuje povrchovou úpravu a proti střepinové vlastnosti.

  

`
uživatelKarel (další nabídky)
lokalita Praha, PSČ: 19800

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 990 Kč zobrazeno 2877 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Karel

Popis vložil uživatel: Karel :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz