Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar a inzerce mobilních telefonů >>> Ostatní výrobci >>> vyměním Doogee DG150 za tablet Sbazar Opava| Bazoš.cz

vyměním Doogee DG150 za tablet

Opava |Pošta: Opava 1

`

1 000 Kč [Opava] Opava 1

vyměním Doogee DG150 za tabletvyměním Doogee DG150 za tabletvyměním Doogee DG150 za tabletvyměním Doogee DG150 za tabletvyměním Doogee DG150 za tablet
Otočit obrázek
prodám Doogee DG150
černo-žluté barvy , funkční ,nepoškrábaný .
Na telefonu jsem odskoušel vše,aplikace,internet ,atd vše funguje , jediné co nejde je mikrofon ,občas zazlobí ,dá se ale volat ze sluchátky ,oprava mikrofonu příjde na 170kč u jakéhokoliv zručného opraváře i doma.
Telefon je starý 3 měsíce,dostal jsem firemní tak jen tak leží v šuplíku.
Vyměním za tablet nebo cena 1000

Extrémně odolný telefon, speciálně navržená konstrukce s pogumovaným povrchem snese i to nejhrubší zacházení v těch nejextrémnějších podmínkách .
I přes svou odolnost se však dokáže připojit k Wi-Fi sítím, najednou mít aktivní dvě SIM karty.DG150 nabízí možnosti stejné, jako běžné dotykové telefony se systémem Android.
DOOGEE DG150
Disponuje MTK6572W Cortex-A7 Dual-core 1.0GHz procesorem. 1.0 GHz procesor, který urychlí práci s mobilním telefonem na komfortní úroveň. Operační systém Android 4.2., Podporuje externí TF paměťové karty až do 32 GB. 3.5“ displej umožňuje uživateli sledovat videa a hrát hry ve skvělé velikosti a kvalitě, díky rozlišení displeje 480 x 320. Kvalitní fotky a videa Vám zajistí integrované fotoaparáty- přední 1.3 mpx, zadní 2 mpx .
Odolný charakter a jemný půvab Titan DG150 smart three anti-cell phone je již na první pohled velmi odolný a robustní. Inženýři společnosti DOOGEE sledovali každý proces s vysokými standardy Evropy, aby každý detail dosáhl své dokonalosti a kvality. Odolný vůči snížení tlaku, vodě, prachu a nárazu.Tento mobil je dokonalým spojením designu a odolnosti vůči vnějším podmínkám.
Extrémně pevný a robustní
Titans DG150 má pevný, vysoce oděruvzdorný plášť, vyroben z kvalitního plastu a měkké gumy. Je vysoce odolný proti opotřebení. S tímto mobilem se nemusíte bát v žádných extrémních podmínkách. I přes jeho pevnost si zachovává moderní design. Vodotěsný a prachotěsný Titans DG150 je nejen silný a robustní ,ale má velmi propracovanou i vnitřní strukturu, za účelem dosažení naprosté vodotěsnosti a prachotěsnotsi.
Cool UI design, naše specialita
Titans DG150 má speciální UI design. Harmonie tvaru, jednoduchosti a stylových prvků utváří dokonalý a moderní celek.
Funkce Dual Sim
Díky funkci Dual Sim již nikdy nezmeškáte žádný důležitý hovor. Podporuje sítě WCDMA a GDM, které umožňují použití dvou sim karet. Dual Sim Vám pomůže dosáhnout skvělé rovnováhy mezi osobním a pracovním životem.
Android 4.2.2 – inteligentní operační systém Mobil je vybaven operačním systémem Android 4.2.2, který umožní hromadně stahovat rozs

  

`
uživatelpavel (další nabídky)
lokalita Opava, PSČ: 74601

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 000 Kč zobrazeno 14815 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: pavel

Popis vložil uživatel: pavel :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz