Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar a inzerce mobilních telefonů >>> Samsung >>> Samsung Galaxy S3 Mini I8190 AceLaFluer Sbazar Ústí nad Labem| Bazoš.cz

Samsung Galaxy S3 Mini I8190 AceLaFluer

Ústí nad Labem |Pošta: Ústí nad Labem-centrum

`

1 800 Kč [Ústí nad Labem] Ústí nad Labem-centrum

Samsung Galaxy S3 Mini I8190 AceLaFluerSamsung Galaxy S3 Mini I8190 AceLaFluerSamsung Galaxy S3 Mini I8190 AceLaFluerSamsung Galaxy S3 Mini I8190 AceLaFluerSamsung Galaxy S3 Mini I8190 AceLaFluer
Otočit obrázek
Samsung i8190 Galaxy S III mini je jedním z nejprodávanějších telefonů současnosti - a dokonce ne jen mezi chytrými android telefony. Oblíbenost tohoto telefonu je poměrné velká, a to i přes to, že se nejedná ani o telefon se špičkovými top parametry, ani o telefon s nejlepším poměrem výkon cena, který je pro telefon ze střední třídy důležitým, ne-li rozhodujícím ukazatelem. Dokonce ani odborné recenze nejsou pouze jen kladné. A uživatelské zkušenosti? Ty jsou jako vždy ...různé.

Samsung Galaxy S3 mini vstoupil na trh mobilních telefonů na podzim loňského roku. Šlo o velmi očekávaný telefon, který svými kompaktními rozměry byl zacílen na ty potenciální zákazníky, pro něž je vlajková loď Samsungu "velká" Galaxy S3 příliš rozměrná.

Nutno ale říci, že kromě názvu a designu Galaxy S3 mini od svého většího bratříčka nic dalšího už nezdědila. Technická specifikace obou telefonu je poměrně rozdílná. Zatímco "velká" S III patří stále k těm nejlepším telefonům současnosti (a příliš na tom nezměnila ani skutečnost, že už byl nedávno představen nástupce es trojky Galaxy S4), Galaxy S3 mini se řadí k průměru, lépe řečeno k běžnému zástupci střední třídy. Po bližším ohledání dokonce zjistíme, že má mnoho podobného s telefonem Galaxy S Advance, který je zase ořezanou novější verzí "stařičké" Galaxy S2.

Design

Vzhled Samsungu Galaxy S 3 mini není pouze inspirován "velkou" Galaxy S3, ale je její věrnou kopií (až na pár nepatrných detailů). Zde tedy Samsung vsázel na jistotu. Sázka na jistotu je ale tak trochu nuda. Obchodní strategie zde jednoznačně zvítězila nad designérskou inovací. Komu se líbí "velká" es trojka, bude se mu pravděpodobně líbit i ta menší.

Telefon je vyroben z lesklých plastu, jak jsme na to zvyklí i u vyšších modelů od Samsungu. Zde se nic jiného ani čekat nedalo. Zaoblené tvary jsou pro Samsung také typické. Na první pohled tedy kromě rozměrů menší S3 mini nic nového v designu nepřináší.

Telefon se prodává v barvách bílá, červená, šedá, modrá, černá a také v edici La Fleur, kdy je bílý telefon ještě ozdoben květinovým vzorem.

Technické parametry

Samsung Galaxy S3 mini je osazen stejným čipsetem, jako zmiňovaný Galaxy S Advance. Dvou jádrový procesor je taktovaný na 1 GHz. O grafiku se stará grafický čip Mali-400 MP, který je naproti tomu převzat z "velké" Galaxy S3.

RAM má kapacitu 1 GB, vnitřní paměť pak papírově obstojných 8 GB, která ale ve skutečnosti umožňuje využít prostor zhruba jen 4,5 GB. Telefon lze roz

  

`
uživatelzasekmike@seznam.cz (další nabídky)
lokalita Ústí nad Labem, PSČ: 40001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 800 Kč zobrazeno 9696 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: zasekmike@seznam.cz

Popis vložil uživatel: zasekmike@seznam.cz :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz