Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar a inzerce mobilních telefonů >>> Samsung >>> Samsung Galaxy Note 4 (N910F), Frosted White Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

Samsung Galaxy Note 4 (N910F), Frosted White

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

Dohodou [Brno-město] Brno-město

Samsung Galaxy Note 4 (N910F), Frosted WhiteSamsung Galaxy Note 4 (N910F), Frosted WhiteSamsung Galaxy Note 4 (N910F), Frosted WhiteSamsung Galaxy Note 4 (N910F), Frosted WhiteSamsung Galaxy Note 4 (N910F), Frosted White
Otočit obrázek
Prodám NOVÝ Samsung Galaxy Note 4 (N910F), Frosted White se zárukou 24.Měsíců.

Samsung GALAXY Note 4 je v pořadí již čtvrtou generací smartphonuSamsung s prostorným displejem a praktickým stylusem. Oproti předchozí verzi nabídne celou řadu zajímavých inovací v čele s Quad HD displejem, pokročilým 16Mpx fotoaparátem a vylepšeným perem S Pen. Na první pohled vás upoutají ostré hrany kovového rámečku, díky kterému vypadá smartphone opravdu exkluzivně. Záda jsou vyrobena z velmi zdařilé imitace kůže, zařízení se díky tomu drží velmi dobře v ruce.

Displej

Samostatnou kapitolou je 5,7" Super AMOLED displej s vysokým Quad HD (2560 x 1440 pixelů) rozlišením. Jemné a živé barvy budete vnímat stejně, jako byste se dívali prostým okem. Vysoké rozlišení vám přinese neskutečné zážitky z obrazu. Zobrazovací plocha je ideální k procházení webu a čtení elektronických knih.

Fotoaparát

Ty nejlepší okamžiky můžete zaznamenávat i ve tmě. Umožní vám to 16Mpx fotoaparát se stabilizací obrazu, rychlým automatickým ostřením a funkcí Live HDR. Přední 3.7Mpx fotoaparát se světelností F1,9 pořídí perfektní širokoúhlé autoportréty. Videa budete moci natáčet ve vysokém 4K (3840 x 2160 pixelů) rozlišení.

Výkon

V útrobách smartphonu tepe čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 805 s taktem 2.7 GHz. Operační paměť narostla na 3 GB. Tato kombinace se postará o impozantní výkon celého zařízení. Procesor se ve spojení s prostorným displejem postará o plynulý a přirozený multitasking. S funkcí více oken můžete pomocí jednoduchých gest flexibilněji spravovat více aplikací na jedné obrazovce najednou. V přístroji je nainstalován operační systém Google Android ve verzi 4.4 KitKat. Interní 32GB paměť jednoduše rozšíříte microSD paměťovou kartou.

Dotykové pero S Pen

Používání pera S Pen je stejně přirozené jako psaní klasickým perem. Díky vylepšené citlivosti na tlak vám pero S Pen nabízí lepší zážitky při psaní digitálního textu. Obohaťte své psaní pomocí přesnější technologie.

Senzory

Samsung GALAXY Note 4 má vestavěný snímač srdečního tepu. Kdykoli během dne můžete přiložit prst na zadní kryt telefonu, zkontrolovat tak svůj tep a upravit podle toho svou aktivitu. Ve výbavě naleznete také čtečku otisků prstů, která poskytuje bezpečné zamknutí obrazovky.

Výdrž

Samsung GALAXY Note 4 se nabíjí mnohem rychleji než většina běžných smartphonů. Z úplného vybití se na 50% dostanete přibližně za 30 minut – obvykle to trvá až 55 minut. Pokud bude baterii docházet

  

`
uživatel
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cenaDohodou zobrazeno 14484 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Michal

Popis vložil uživatel: Michal :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz