Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar a inzerce mobilních telefonů >>> Sony Ericsson >>> Prodám Sony Xperia M4 Aqua Sbazar Ústí nad Labem| Bazoš.cz

Prodám Sony Xperia M4 Aqua

Ústí nad Labem |Pošta: Ústí nad Labem-centrum

`

3 490 Kč [Ústí nad Labem] Ústí nad Labem-centrum

Prodám Sony Xperia M4 AquaProdám Sony Xperia M4 AquaProdám Sony Xperia M4 Aqua
Otočit obrázek
Prodám tento nádherný telefon kupovaný v Anglii. Je zablokovaný na všechny české sítě(Odblokování 500kč v jakém koliv servisu).Telefon je nepoškozený plně funkční.
Možnost osobního odběru na kamenném obchodě zastavárna bazar Mike Ústí nad Labem Neštěmice, Ulice Opletalova. Prosím jen volat nebo email, na SMS neodpovídáme a o výměnu zájem nemáme!





Popis produktu
Sony Xperia M4 Aqua se má opravdu s čím předvést. Je prachu odolný a voděodolný, a proto ho nic nezaskočí. Foťte v dešti, nebo ho jednoduše opláchněte, když se vám telefon ušpiní. Se 13 Mpix fotoaparátem zachytíte každý moment v té nejlepší kvalitě. Chytrá funkce Super Auto vám nastaví fotoaparát a vy se už o nic nestaráte. Nejlepšího selfie dosáhnete s předním fotoaparátem vybaveným širokoúhlým objektivem a s velkým jasným displejem disponujícím HD rozlišením a technologií IPS. Baterie telefonu Xperia M4 Aqua vydrží dva dny a na internetu budete surfovat jako na výkonném počítači. Pyšní se také štíhlým luxusním designem.
Užijte si zábavu i ve vodě
Sony Xperia M4 Aqua má nejvyšší certifikaci odolnosti proti prachu a vodě. Potopit se s ním můžete až do 1,5 m (po dobu 30 min) a prožít tak nejlepší zážitek z focení úplně bez obav. Není proto divu, že telefon nezaskočí déšť ani opláchnutí vodou.
Užijte si zábavu i ve vodě
Profesionální snímky za všech okolností
Profesionální snímky za všech okolností
Se 13 Mpix fotoaparátem zachytíte každý moment v té nejlepší kvalitě. Funkce HDR vám při jakémkoliv osvětlení zajistí neobyčejnou zřetelnost, živé barvy, minimum šumu a dokonce i jas snímků v protisvětle. Makrofotografie, noční snímky, sport, to vše zachytíte s chytrou funkcí Super Auto, která rozpozná až 52 typů scén a automaticky vám přizpůsobí nastavení, abyste měli vždy ty nejlepší snímky.
Přední fotoaparát na selfie!
S předním 5 Mpix fotoaparátem a 22 mm širokoúhlým objektivem si pořídíte ty nejlepší selfie se všemi svými přáteli či rodinou. Pomocí aplikací, které Xperia M4 Aqua využívá, posunete svoje fotku ještě o úroveň výš.
Přední fotoaparát na selfie!
Pokrokový displej
Pokrokový displej
I tady najdeme mistrovskou kvalitu. Velký jasný displej s HD rozlišením a technologií IPS poskytuje úžasné pozorovací úhly a přesné zobrazení barev po celé ploše displeje.
Předčasné vybití telefonu nehrozí
Jedno nabití se rovná dvěma dnům běžného používání. Aktivováním režimu Battery STAMINA Mode prodloužíte výdrž baterie, když to zrovna nejvíce potřebujete.
Předčasné vybití telefonu ne

  

`
uživatelZastavárna/bazar MIKE (další nabídky)
lokalita Ústí nad Labem, PSČ: 40001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena3 490 Kč zobrazeno 6282 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Zastavárna/bazar MIKE

Popis vložil uživatel: Zastavárna/bazar MIKE :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz