Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar a inzerce mobilních telefonů >>> Huawei >>> Huawei Watch W1 Stainless Steel/Black Leather Stra Sbazar Louny| Bazoš.cz

Huawei Watch W1 Stainless Steel/Black Leather Stra

Louny |Pošta: Louny

`

6 300 Kč [Louny] Louny

Huawei Watch W1 Stainless Steel/Black Leather StraHuawei Watch W1 Stainless Steel/Black Leather StraHuawei Watch W1 Stainless Steel/Black Leather StraHuawei Watch W1 Stainless Steel/Black Leather StraHuawei Watch W1 Stainless Steel/Black Leather Stra
Otočit obrázek
Huawei Watch W1 Stainless Steel/Black Leather Strap



nové pouze rozbalené balení, vyzkoušené na ruce , zaruka standartní 24měs.od vašeho zakoupení ,



- velmi pěkný vzhled ,jednoduché ovládání ,lze spárovat s¨každým android telefonem




Popis produktu
Chytré hodinky Huawei Watch

Užívejte si na svém zápěstí řadu moderních funkcí s chytrými hodinkami Huawei Watch v exkluzivním klasickém designu kulatého ciferníku. Jsou vybaveny pokrokovým operačním systémem Android Wear a řadou praktických funkcí, které zpříjemní každodenní život s mobilními technologiemi a informacemi. Fitness funkce udrží vaši kondici v optimálním stavu. Objevte nové možnosti s hodinkami Huawei Watch, řadou předinstalovaných aplikací, funkcí a možností pro komunikaci a životní styl.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.
Klasický nadčasový design

Chytré hodinky Huawei Watch neztrácí s časem nic ze své elegance. Jejich design je inspirován krásou klasických hodinek s kulatým ciferníkem, ovšem uvnitř ukrývají množství moderních technologií. Základem je elegantní tělo z nerezové oceli a vše dokresluje safírové sklíčko, které je nejen krásné, ale také tvrdé jako diamant. Huawei Watch jsou hodinky, které budete chtít nosit každý den.
Krásný kruhový AMOLED displej

Huawei Watch mají elegantní AMOLED displej s vysokým kontrastem 10 000 : 1 a ultravysokým rozlišením 286 ppi, který svým kruhovým provedením dodává hodinkám klasický vzhled. Přináší opravdu vynikající obraz s perfektní čitelností na denním světle.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.
Vyberte si svůj styl

Chcete hodinky, které dokonale doplní váš styl? S Huawei Watch to není problém. Máte možností výběru ze 40 různých designů ciferníků, luxusních pouzder v zlatém, stříbrném nebo černém provedení a řady kvalitních kožených či ocelových řemínků.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.
Plné chytrých funkcí

Využívejte řadu praktických funkcí pro moderní mobilní život a sledování kondice. Poskytují řadu funkcí každodenního sledování zdravotního stavu, měření aktivity a tepové frekvence. Ze svého zápěstí budete mít také okamžitý přístup ke všem důležitým informacím. Získáte rychlý přístup ke zprávám, informace o zmeškaných událostech, pohotově najdete kontakty pro rychlé volání a psaní zpráv a v okamžiku spustíte aplikace.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.
Poháněny systémem Android Wear

Inteligentní systém Android Wear přináší užitečné informace na displej a reaguje na hlas např. pokud chcete ně

  

`
uživatelMilan Bódis (další nabídky)
lokalita Louny, PSČ: 44001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena6 300 Kč zobrazeno 9194 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Milan Bódis

Popis vložil uživatel: Milan Bódis :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz