Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Hudební bazar a inzerce >>> ( Ostatní v hudba ) >>> Software ABLETON Live 9 Standard (Nepoužitý+záruka 17.3.18) Sbazar Ústí nad Labem| Bazoš.cz

Software ABLETON Live 9 Standard (Nepoužitý+záruka 17.3.18)

Ústí nad Labem |Pošta: Ústí nad Labem-centrum

`

5 100 Kč [Ústí nad Labem] Ústí nad Labem-centrum

Software ABLETON Live 9 Standard (Nepoužitý+záruka 17.3.18)Software ABLETON Live 9 Standard (Nepoužitý+záruka 17.3.18)Software ABLETON Live 9 Standard (Nepoužitý+záruka 17.3.18)Software ABLETON Live 9 Standard (Nepoužitý+záruka 17.3.18)Software ABLETON Live 9 Standard (Nepoužitý+záruka 17.3.18)
Otočit obrázek
Stávající cena v MO 9000Kč

Hudební Software:

Zaznamenávejte automatizaci do klipu. Upravujte automatizaci pomocí křivek.

Automatizace v Session View nabízí možnost zaznamenání vašeho hudebního výkonu a nebo přidat pohyb vašim smyčkám. Pomocí křivek lze automatizovat hudební způsobem.

Jedinečné zobrazení Session aplikace Live, usnadňuje improvizaci s hudebními nápady. V Live 9 nyní můžete zaznamenat změny parametrů přímo v zobrazení Session a to ještě flexibilnějším způsobem. Automatizační křivky lze následně upravovat pomocí myši, čímž lze vytvořit plynulejší přechody v mixu a nebo radikálně změnit parametry vašich klipů.

jediné kliknutí vytvoří novou scénu Session View z vašich Arrangement stop a nebo můžete z Arrangement do Session přesouvat a kopírovat jednotlivé klipy. Automatizace se připojí. Takže přechod od improvizace k aranži je teď mnohem snazší.



Rychlé nalezení zvuku
Díky novému prohlížeči Live nestrávíte více času hledáním zvuku, než tvorbou hudby.

Nový prohlížeč Live vám nabízí veškeré vaše nástroje, efekty, samply balíky a VST/AU plug-iny v jednom, dobře přehledném zobrazení, ve kterém se budete dobře orientovat. Jednoduše přetáhněte složky odkudkoliv z vašeho počítače přímo do prohlížeče. Vyhledávání začne okamžitě, jakmile začnete psát. Pohybovat se v prohlížeči můžete přímo z klávesnice počítače a položky můžete třídit podle různých kategorií.



Hrajte novými zvuky
Knihovna Live 9 nabízí více než 3000 zvuků, které lze okamžitě použít. K dispozici tak máte celou řadu historických syntezátorů, sad bicích, i jednotlivých úderů, akustických nástrojů a smyček. To vše je postaveno na vestavěných syntezátorech a efektech, takže je lze jednoduše vylepšovat a uživatelsky přizpůsobit. Všechny zvuky jsou organizovány v novém prohlížeči Live 9 a snadno spolupracují s běžnými hardwarovými ovladači. Kompletní seznam toho, co Live 9 obsahuje, najdete zde [https://www.ableton.com/en/live/feature-comp arison/] (anglicky).

V obchodu ableton.com naleznete ještě další skvělé zvuky – sady bicích, podepsané Danielem Millerem, knihovny od Soniccouture, Flatpack a Puremagnetik, nové kolekce smyček synchronizovaných s tempem a vysoce kvalitní nástroje s multisamply, které byly navrženy specificky pro Ableton Live.



Ten pravý zvuk
Nový Glue Compressor, postavený na bázi modelu analogového kompresoru, a přepracované studiové efekty, vám pomohou docílit lepšího zvuku za kratší čas.

  

`
uživatelzasekmike@seznam.cz (další nabídky)
lokalita Ústí nad Labem, PSČ: 40001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena5 100 Kč zobrazeno 10452 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: zasekmike@seznam.cz

Popis vložil uživatel: zasekmike@seznam.cz :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz