Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Hudební bazar a inzerce >>> ( Ostatní v hudba ) >>> Prodám nahrávací studio Zoom 1608 Sbazar Karviná| Bazoš.cz

Prodám nahrávací studio Zoom 1608

Karviná |Pošta: Fryštát

`

Dohodou [Karviná] Fryštát

Prodám nahrávací studio Zoom 1608
Otočit obrázek
Prodám

ZOOM RMS 1608-popis
Japonská firma ZOOM, známá především svými efektovými procesory, podnikla tímto přístrojem odvážný krok mezi poloprofesionální digitální multitrackery. Vstoupila tak do oboru, v němž je momentálně značná tlačenice a každý, kdo se chce proti ostré konkurenci prosadit, musí přidat něco zvláštního navíc. MRS-1608 obsahuje hned několik zajímavých překvapení.



ZOOM RMS 1608

ZOOM RMS 1608
Integrovaná rytmická a doprovodná sekce je mimořádně flexibilní, možnost samplingu její kapacitu ještě zvyšuje. Mimořádné jsou schopnosti audio editace, propracované skoro až na úroveň wave editoru. Mezi nadstandardní funkce patří také time stretch a pitch shift, doplněný navíc o harmonizační algoritmy. A to všechno dohromady za pozoruhodou cenu.
Uprostřed horního panelu je rozměrný grafický displej řízený pěti tlačítky, která přepínají hlavní stránky, a pěti dalšími, ovládajícími kurzor. Při zadním okraji je umístěna vstupní sekce pro aktivaci jednotlivých vstupů a nastavení jejich citlivosti. Vlevo vedle displeje je soustava tlačítek efektové sekce a pod ní najdeme ovladače rytmického modulu, mezi nimi dva fadery (mix bicí a basa) a dvanáct padů, umožňujících hru na vybrané bicí nástroje v reálném čase. Sekce mixu obsahuje třináct faderů (8 kanálů mono, 4 stereo, stereo master) a osm tlačítek pro editaci parametrů stop. Transportní sekce je doplněna plochým kolečkem jog/shuttle (uplatní se samozřejmě i při vkládání editačních dat).
Na zadním panelu najdete osm vstupů (jack), čtyři z nich mají možnost fantomového napájení pro kondenzátorové mikrofony. Vstupy 1 a 2 jsou alternativně zdvojeny i na předním panelu, kde jsou dimenzovány pro přímé připojení elektrické kytary nebo basy. Vstupy 7 a 8 mají i RCA (cinch) verzi pro stereo linku. Master výstup tvoří další dva RCA konektory. Najdete tu i MIDI In/Out a konektor optického digitálního rozhraní (pouze výstup).
Přední panel vedle zmíněných vstupů obsahuje dva stereo jacky (regulovatelné výstupy pro sluchátka a submix, použitelný jako monitor) a vstupní jacky k připojení pedálových ovladačů (spínač a CV kontrolér). Vpravo je ještě slot připravený k montáži CD-R/RW jednotky.

Záznam
MRS-1608 umožňuje záznam do šestnácti stop, v režimu 8-Track dovolí simultánně nahrávat ze všech osmi vstupů. Na každém vstupu je k dispozici insert (multiefekt), který se může uplatnit i při nahrávání.
Ke každému kanálu lze přiřadit jednu z deseti virtuálních stop (takes), celková kapacita systému je

  

`
uživatelFrantišek Huňař (další nabídky)
lokalita Karviná, PSČ: 73301

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cenaDohodou zobrazeno 15908 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: František Huňař

Popis vložil uživatel: František Huňař :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz