Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Elektro bazar >>> -Kuchyňské malé spotřebiče >>> NOVÉ espresso Saeco Poemia HD8425/19 BOMBA CENA Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

NOVÉ espresso Saeco Poemia HD8425/19 BOMBA CENA

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

2 199 Kč [Brno-město] Brno-město

NOVÉ espresso Saeco Poemia HD8425/19 BOMBA CENANOVÉ espresso Saeco Poemia HD8425/19 BOMBA CENANOVÉ espresso Saeco Poemia HD8425/19 BOMBA CENA
Otočit obrázek
MOC 3990.- !!
Ruční espresovač Saeco nabízí nadšencům pro tradiční přípravu kávy vše pro dokonalé každodenní espresso. Patentovaný tlakový crema filtr zaručuje dlouhotrvající lahodnou pěnu při každém použití.
Kávovar je vyrobený z velmi odolných materiálů, které zaručují vysokou životnost při každodenním použití v domácnosti. Snadné ovládání z něj rázem udělá skvělého společníka pro chvíle pohody i nepohody. Nemusíte se bát zdlouhavého čištění. Přístroj je snadný na údržbu, protože jednotlivé díly můžete lehce rozebrat a snadno vyčistit. Díky tomu ho můžete udržovat stále čistý a plně funkční.

Přístroj Saeco Poemia je se svými rozměry ideální i do menší kuchyně, kam se bez problémů vejde. Svým elegantním vzhledem zapadne do každého stylu.
Pákový kávovar představuje tradiční způsob přípravy espressa. Jednoduše nasypete namletou kávu do speciální páky, upěchujete a zasunete pod hlavu kávovaru, kde ji lehkým pootočením zafixujete a během chvilky máte lahodný nápoj připravený. Tento přístroj Espresso Saeco Poemia nabízí také možnost použití porcované mleté kávy typu POD (E.S.E. – Easy Serving Espresso), která představuje snadnou a čistou variantu přípravy espressa. Jednotlivý POD obsahuje kvalitně namletou dávku espressa a je samostatně balený tak, aby si zachoval své aroma. Připravte si kvalitní nápoj, jehož příprava bude zcela pod vaší kontrolou.
Patentovaný tlakový filtr Crema zaručuje lahodnou chuť kávy i v pohodlí domova. Součástí přístroje je také parní tryska na napěnění mléka či smetany, kterou můžete využít při přípravě cappuccina nebo latte macchiato. Čerpadlo o tlaku 15 barů si poradí s každou kávou a vy si díky tomu vychutnáte kvalitní espresso. Nechybí zde ani integrovaný ohřívač šálků, který je udržuje ve správné teplotě a zajišťuje tak dlouhotrvající aroma vaší kávy. Vyjímatelná nádoba na vodu má kapacitu 1,25 litrů vody.
Ruční espresovač Saeco nabízí nadšencům pro tradiční přípravu kávy vše pro dokonalé každodenní espresso. Patentovaný tlakový filtr Crema zaručuje dlouhotrvající lahodnou pěnu při každém použití.

Design

Barva: Černá a chromovaná
Materiály a povrchová úprava: ABS a Ocel

Technické údaje:

Materiál bojleru: Hliník
Spotřeba elektrické energie při přípravě kávy 950 W
Délka kabelu 80 cm
Tlak čerpadla: 15 bar
Nádržka na vodu
Kapacita nádržky na vodu: 1l

NOVÝ V ORIGINÁL BALENÍ S ČESKÝM NÁVODEM ! Os. odběr a nebo posílám ihned po zaplacení! vsevyhodneji..xx..xx@xx...xx...seznam.cz. Podívejte se prosím i na mé ostatní nabídky.

  

`
uživatelMiloš (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena2 199 Kč zobrazeno 4726 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Miloš

Popis vložil uživatel: Miloš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz