Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Elektro bazar >>> -Kuchyňské malé spotřebiče >>> Kávovar DeLonghi Picolo na kapsle Nescafé Dolce Gusto Sbazar Praha| Bazoš.cz

Kávovar DeLonghi Picolo na kapsle Nescafé Dolce Gusto

Praha |Pošta: Krč

`

950 Kč [Praha] Krč

Kávovar DeLonghi Picolo na kapsle Nescafé Dolce GustoKávovar DeLonghi Picolo na kapsle Nescafé Dolce GustoKávovar DeLonghi Picolo na kapsle Nescafé Dolce GustoKávovar DeLonghi Picolo na kapsle Nescafé Dolce GustoKávovar DeLonghi Picolo na kapsle Nescafé Dolce Gusto
Otočit obrázek
Prodám funkční kávovar DELONGHI Picolo na kapsle Nescafé Dolce Gusto.

Kávovar na kapsle Dolce Gusto. Vínová barva. Příkon 1500 W, tlak 15 bar. Nádržka na vodu 0,6 l. 1 šálek při vaření. Výškově nastavitelný podstavec na šálek.

Jedinečný, plně automatický kávovar na kapsle Nescafé Dolce Gusto. Nenáročný na údržbu, snadno se používá a také je energeticky úsporný. Připravte si chutné nápoje jako experti!

Kávovar vyniká tlakem 15 barů odpovídající profesionálnímu tlaku na přípravu pravého espresa. Obsluha je snadná, hygienická a také bezpečná, proto jej mohou používat opravdu všichni bez rozdílu věku. Údržba je nenáročná a díky energetickému režimu kávovar neplýtvá energií. Připravit si lze jak teplé tak studené nápoje a díky předem namíchaným kapslím si vždy vychutnáte vynikající nápoj jako v kavárně.

Profesionální domácí kávovar

Kávovar na kapsle Nescafé Dolce Gusto s tlakem 15 barů odpovídajícím profesionálnímu tlaku na přípravu pravého espresa. Připravte si chutné šálky svých oblíbených nápojů v mistrovské kvalitě.

Pro všechny věkové skupiny

Obsluha kávovaru je velmi snadná, bezpečná a zcela hygienická. Proto nemusíte mít žádné obavy a používat jej mohou všichni členové rodiny od dospělých až po děti.

Nenáročný a bezpečný

Udržuje se skoro sám a díky úspornému energetickému režimu, který přístroj po 5 minutách nepoužívání sám vypne, se nemusíte bát ani o účet za elektřinu.

Horké i studené nápoje

Na výběr máte celou řadu horkých i studených nápojů, od tzv. černých šálků - espreso, lungo, barista, mléčných šálků s kombinací kávové a mléčné kapsle - Latté Machiatto, Capucino, Cortado a jiných skvělých nápojů - Nesquik, čokoláda, Nestea, Tea Latté a dalších. Je jen na vás, které si oblíbíte.

Kapsle namíchané jako od experta

Kapsle jsou hermeticky uzavřeny tak, aby žádné aroma nevyprchalo a vy si mohli vychutnat stoprocentní kvalitu nápoje. U kávy je použita prvotřídní 100% arabika nejvyšší kvality. V kapsli se nachází v mletém stavu a u nápojů s mlékem či kakaem je smíchaná na stejný mletý způsob. Mléčná kapsle obsahuje pravé sušené mléko. Ve své kávě si tak vychutnáte jen to nejlepší.

Způsob předání:
Osobně (Praha 4, Roztyly) nebo poštou

Kontakt:
MOBIL: 608799514
EMAIL: maxgross@seznam.cz

  

`
uživatelMax Gross (další nabídky)
lokalita Praha, PSČ: 14000

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena950 Kč zobrazeno 4918 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Max Gross

Popis vložil uživatel: Max Gross :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz