Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Elektro bazar >>> ( Digitální fotoaparáty ) >>> Fujifilm FinePix S4800 Sbazar Ústí nad Labem| Bazoš.cz

Fujifilm FinePix S4800

Ústí nad Labem |Pošta: Ústí nad Labem-centrum

`

1 900 Kč [Ústí nad Labem] Ústí nad Labem-centrum

Fujifilm FinePix S4800Fujifilm FinePix S4800Fujifilm FinePix S4800
Otočit obrázek
Popis produktu


Fujifilm FinePix S4800

Patří mezi kompaktní digitální fotoaparáty spadající do kategorie vybavených ultrazoomů, které jsou určené jak pro začínající, tak i pro pokročilé fotografy. Je to hlavně díky jednoduchému ovládání přístroje pomocí přednastavených režimů anebo pomocí manuálního režimu. Tento model dokáže snímat v poslední době velmi oblíbené 3D snímky. Ovládání zoomu je u tohoto modelu umístěné na pravé straně a zajištěné snadno ovladatelnou páčkou.

Přibližte si snímanou scénu

Fotoaparát je vybaven velmi přesným objektivem od společnosti Fujinon, která získala pozitivní chválu v mnoha průmyslových odvětvích. Zabudovaný objektiv disponuje velmi vysokou světelností a je s ním možné přiblížit snímaný objekt až 30x optickým zoomem. Široký rozsah ohniskové vzdálenosti z fotoaparátu dělá ideálního společníka pro většinu situací. Lze si pomocí velkého zoomu přiblížit vzdálené objekty, ale lze dokonce i snímat detailní snímky v režimu Makro už od vzdálenosti 2cm.

Fotografujte kvalitní snímky bez rozmazání

Optická stabilizace obrazu zamezuje rozmazání snímků při použití dlouhé ohniskové vzdálenosti a díky tomu budou i vzdálené objekty daleko ostřeji zachyceny. Tato funkce se Vám bude hodit i například při dlouhém čekání na nejvhodnější okamžik, kde dochází po určité době k třesení rukou.

Natáčejte FullHD video záznamy

Kromě fotografování klasických fotografií s rozlišením až 16MP, můžete fotoaparátem natáčet i video záznamy, které daleko přesněji zachytí atmosféru na snímané akci nebo výletě. Videa mají vysoké HD rozlišení 1280 x 720 bodů a jsou doplněna působivým stereo zvukem.

Klíčové vlastnosti

Základem každého fotoaparátu je kvalitní optická část. Tento model disponuje kvalitním objektivem Fujinon s ohniskovou vzdáleností 4.3 - 129 mm a nízkou světelností v rozmezí 3.1 až 5.9. Snímanou scénu si můžete přiblížit 30x optickým zoomem nebo 216x digitálním zoomem. Obraz z objektivu snímá citlivý CCD snímač s rozlišením až 16 MPx. Citlivost ISO se nastavuje v rozmezí 64 až 6400. Samozřejmostí je přítomnost LCD displeje o velikosti 3" s rozlišením 230 000 bodů. Záznam probíhá na paměťové karty typu SD, SDHC a vysokokapacitní SDXC. K počítači je možné fotoaparát připojit pomocí USB rozhraní a následně na něm prezentovat nafotografované snímky a natočené videozáznamy. Pro propojení s monitorem nebo televizorem je k dispozici multimediální HDMI rozhraní. Snadným nastavením fotoaparátu vás provede přehledné menu.

  

`
uživatelzasekmike@seznam.cz (další nabídky)
lokalita Ústí nad Labem, PSČ: 40001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 900 Kč zobrazeno 9146 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: zasekmike@seznam.cz

Popis vložil uživatel: zasekmike@seznam.cz :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz