Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Zdraví a krása >>> Ostatní v zdraví/krása >>> Clinique Sonic System Cleansing Brush - Čistící kartáč Sbazar Praha| Bazoš.cz

Clinique Sonic System Cleansing Brush - Čistící kartáč

Praha |Pošta: Nové Město

`

1 354 Kč [Praha] Nové Město

Clinique Sonic System Cleansing Brush - Čistící kartáč
Otočit obrázek
Nevhodný dárek, použitý jenom jednou. Na obrázku použitá čistící hlavice a úplně nová Clinique Sonic System City Block; pc kartáčku: 2719,- + čistící hlavice: 549,-

Kartáček pro sonické čištění Sonic System Purifying Cleansing Brush byl speciálně navržen tak, aby doplňoval systém péče o pleť na míru Clinique 3 Kroky, který je jedním z nejúčinnějších režimů péče na světě.
Tento nový systém sonického čištění pleť vyčistí jemně, nicméně mnohem účinněji, a výsledkem je nejčistší a nejzdravější verze Vaší pleti. Pleť vypadá okamžitě hladší a zářivější, póry jsou čisté.
Hlavice kartáčku byla speciálně navržena tak, aby oválný tvar umožňoval cílené čištění v hůře přístupných či nerovných partiích obličeje, např. kolem nosu, linie vlasů a brady.
Zakulacené štětinky ve dvojí síle zajišťují jemný, příjemný proces čištění:
Vrchní, zkosenou světle zelenou část hlavice tvoří pevnější, kratší štětinky, které umožňují snazší a účinnější čištění partií, jež jsou náchylnější k produkci mazu a ucpávání pórů, například T-zóna. Zkosený vršek kartáčku kopíruje intuitivní pohyb ruky, takže použití kartáčku je přirozené.
Bílé štětinky na zbývající části kartáčku jsou měkčí a jemnější a měly by působit na větší, citlivější části obličeje, například tváře, kde je méně mazových žlázek.
Sonická technologie švýcarské konstrukce je odrazem toho nejlepšího ve špičkové technice a nejnovějších standardů. Sonické vibrace kombinované s jedinečným designem kartáčku zajistí jemnou masáž pleti, při níž se i ty nejzarputilejší nečistoty a maz uvolní mnohem snáze než při běžném mytí pomocí rukou, čímž se celkové zdraví a stav pleti zlepší. Ergonomická rukojeť umožňuje snadné, pohodlné uchopení a také položení kartáčku naplocho, aby mohl řádně proschnout.
Díky kompaktnímu designu se kartáček vejde se do kabelky a snadno se používá; je také voděodolný, proto jej lze používat ve sprše nebo při mytí v umyvadle.
Kartáček Sonic System Purifying Cleansing Brush se díky automatickému časovači sám vypne po 30 sekundách, což je v počátcích používání správná doba použití pro všechny typy pleti. Cítí-li se Vaše pleť příjemně, zvyšujte postupně dobu použití až na 1 minutu dvakrát denně.
Cena za kartáček a novou hlavici: 1945,-+poštovné a balné. Zasílám na dobírku, případně po přijetí platby na účet. KONTAKT: emasomerova..xx@xx...gmail.com


http://eshop.marionnaud.cz/index.php?stoken=E D85B40F&force_sid=6ddb6647f1529b8592e5c395e53 6fd02&lang=2¤cy=0&cl=searchfulltext&sea rchparamfull=Clinique+

  

`
uživatelEma (další nabídky)
lokalita Praha, PSČ: 11000

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 354 Kč zobrazeno 3653 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Ema

Popis vložil uživatel: Ema :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz