Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Sportovní bazar a inzerce >>> Fitness, jogging >>> Zánovní Eliptický trenažér KETTLER UNIX P Sbazar Hradec Králové| Bazoš.cz

Zánovní Eliptický trenažér KETTLER UNIX P

Hradec Králové |Pošta: Plácky

`

15 000 Kč [Hradec Králové] Plácky

Zánovní Eliptický trenažér KETTLER UNIX PZánovní Eliptický trenažér KETTLER UNIX PZánovní Eliptický trenažér KETTLER UNIX P
Otočit obrázek
Zdravím, chci vám nabídnout možnost koupit můj zánovní Eliptický trenažér KETTLER UNIX P za výbornou cenu.

Nový stroj stojí 22 000,- prodám jen za 15 000,-

Stroj je ve výborném a nepoškozeném stavu, stavu odpovídajcímu nové věci.

Vyroben v německu !
Kvalita zaručena

Novinka sezóny, magnetický crossový trenažér KETTLER UNIX P s pulsními a počítačem řízenými programy, navazuje na úspěchy předchozí řady crosstrenažérů KETTLER SATURA. Velmi pevná a stabilní konstrukce v kompaktním sportovním designu je dostatečně dimenzovaná pro domácí trénink jednotlivců i celé rodiny. Perfektně sladěná ergonomie všech pohyblivých částí umožňuje hladký eliptický pohyb nohou a posilování všech svalových partií najednou bez zbytečného zatěžování kloubů.
Eliptický trenažér KETTLER UNIX P je německé výroby a tato tradice MADE in GERMANY již dlouhá léta reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost. Kvalitu provedení nové generace crosstrenažérů UNIX spolu s celou řadou technických vylepšení dokládá mimo jiné i prestižní ocenění PLUS X AWARD v kategorii "High Quality".
Pro koho je crosstrenažér vhodný
Crossový trénink se jakožto univerzální aerobní cvičení hodí v podstatě pro všechny, kdo chtějí trénovat bez specializace na určitý styl či zaměření na konkrétní svalové partie. Crosstrenažér KETTLER UNIX P ocení především náročnější uživatelé, kteří vyžadují přirozený průběh tréninku s dostatečným rozsahem zátěže a programově řízené cvičení. Z hlediska kondice a fyzické zdatnosti je vhodný jak pro začátečníky, tak pro aktivní sportovce. Crossový trenažér nabízí velmi komfortní a rozmanitý trénink, a je tak jedním z nejoblíbenějších přístrojů pro domácí fitness.
Speciální funkce crosstrenažéru KETTLER UNIX P
Ocenění za kvalitu provedení. Nová řada crossových trenažérů UNIX byla oceněna prestižní známkou PLUS X AWARD v kategorii "High Quality".
Vysoce ergonomický průběh pohybu. Konstrukce crosstrenažéru je navržena pro optimální trénink: nastavitelná pozice nášlapů podle výšky cvičícího, délka kroku 39 cm, příznivý odstup nášlapných ploch 27,6 cm a elipsa se zdvihem 20 cm.
Pulsem řízené programy s možností volby cílové kardiozóny. Tréninkový mód umožňuje výpočet cílové hodnoty tepu na základě věku a podle zvolené kardiozóny Fat/Fit (spalování tuků / posilování). Na základě stanovené cílové hodnoty a aktuální tepové frekvence pak inteligentní program ovlivňuje průběh tréninku dávkováním zátěže a udržuje tak optimální tréninkové tempo.
Konstrukce trenažéru s na

  

`
uživatelFranta (další nabídky)
lokalita Hradec Králové, PSČ: 50002

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena15 000 Kč zobrazeno 10912 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Franta

Popis vložil uživatel: Franta :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz