Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Reality >>> Prodej - Domy >>> Ranč o dvou domech s rybníkem, stájemi a pozemky, Jindřichův Sbazar Jindřichův Hradec| Bazoš.cz

Ranč o dvou domech s rybníkem, stájemi a pozemky, Jindřichův

Jindřichův Hradec |Pošta: Jindřichův Hradec 2

`

8 000 000 Kč [Jindřichův Hradec] Jindřichův Hradec 2

Ranč o dvou domech s rybníkem, stájemi a pozemky, JindřichůvRanč o dvou domech s rybníkem, stájemi a pozemky, JindřichůvRanč o dvou domech s rybníkem, stájemi a pozemky, JindřichůvRanč o dvou domech s rybníkem, stájemi a pozemky, JindřichůvRanč o dvou domech s rybníkem, stájemi a pozemky, Jindřichův
Otočit obrázek
Nabízíme k prodeji formou aukce rozsáhlý rezidenční ranč o dvou domech s rybníkem, stájemi a pozemky v obci Příbraz 165 a 166, okr. Jindřichův Hradec. Místo je situované v krásné krajině na jižním okraji obce Příbraz vzdálené 11km od J. Hradce směr Chlum u Třeboně. Areál je celý oplocen a postaven v roce 2006. Celý objekt byl postaven za odborného dozoru samotného majitele, který je soudním znalcem v oboru nemovitostí. Ranč byl minimálně využívaný a je tedy ve výborném stavu a stále nadstandartně udržovaný.
První RD je o dispozici 5+1, 2 koupelny, 3x WC, vytápění plynovým kotlem + krbová kamna s výměníkem. Vstupní veranda, hala, kuchyně, obývací pokoj, další menší pokoj, prádelna - s kotlem ÚT, koupelna, terasa s krbem, garáž a otevřený přístřešek na garážování. Ve druhém podlaží jsou tři ložnice, koupelna s WC, další WC a terasa.
Druhý RD vhodný k ubytování hostů, správce nemovitosti apod. nabízí vstupní halu s krbovými kamny s výměníkem, komunikační schodiště, společenskou místnost, kuchyňku s kotlem na plyn, WC a sprchu a z chodby je vstup do garáže. V patře je 1x trojlůžko + přistýlka s vlastním sociálem a kuchyňkou, 1x dvojlůžko + přistýlka s vlastním sociálem a kuchyňkou. K tomuto objektu ze západní strany je situován sklad paliva (dřeva) a dílna.
Oba rodinné domy se prodávají s veškerým zařízením, nábytkem aj., kde je vše připravené k okamžitému bydlení. Dále k nemovitosti náleží podsklepený altán, dvě dřevěné kolny na strojní vybavení a nářadí. Strojní vybavení je taktéž součástí ceny (traktor na sekání trávy, aj. další zánovní vybavení). Vše je situováno v okrasné zahradě. Na pozemku se nachází vlastní rybník o velikosti 2.180 m2, který umožňuje celoroční chov ryb a koupání. Hloubka 0,7 m - 2,20 m. Dále navazuje hospodářská část, kde je část stájí se dvěma boxy pro koně, sklad, WC a šatna. Z druhé strany hospodářské budovy je prostor pro chov drůbeže a králíků. Z jižní strany je přistavěn skleník. U hospodářské budovy jsou dva výběhy s přístřešky a napáječkami. Objekty jsou napojeny na městský vodovodní řad, dálkový rozvod plynu a obecní kanalizaci. V areálu jsou vybudovány tři studny na užitkovou vodu pro zalévání apod.
Krásné, klidné a tiché místo. V místě je obchod, další veškerá občanská vybavenost v nedalekém městečku Chlumu u Třeboně, který je oblíbeným turistickým místem zejména pro rybaření, ubytování, turistiku a krásnou přírodu.

GPS: 49.049731559, 14.937835296 . Datum konání aukce:15.3.2018. Více informací na e-drazby.cz, nebo n

  

`
uživatele-dražby infolinka (e-drazby.cz s.r.o.) (další nabídky)
lokalita Jindřichův Hradec, PSČ: 37701

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena8 000 000 Kč zobrazeno 3643 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: e-dražby infolinka (e-drazby.cz s.r.o.)

Popis vložil uživatel: e-dražby infolinka (e-drazby.cz s.r.o.) :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz