Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Reality >>> Prodej - Byty 2+1 nebo kk >>> Byt 2+kk (55 m2), Praha, Vršovice, ul. 28. pluku 583/47, ev. Sbazar Praha| Bazoš.cz

Byt 2+kk (55 m2), Praha, Vršovice, ul. 28. pluku 583/47, ev.

Praha |Pošta: Strašnice

`

3 500 000 Kč [Praha] Strašnice

Byt 2+kk (55 m2), Praha, Vršovice, ul. 28. pluku 583/47, ev.Byt 2+kk (55 m2), Praha, Vršovice, ul. 28. pluku 583/47, ev.Byt 2+kk (55 m2), Praha, Vršovice, ul. 28. pluku 583/47, ev.Byt 2+kk (55 m2), Praha, Vršovice, ul. 28. pluku 583/47, ev.Byt 2+kk (55 m2), Praha, Vršovice, ul. 28. pluku 583/47, ev.
Otočit obrázek
Nabízíme k prodeji formou aukce atypický reprezentativní byt s balkonem o rozloze 55 m2 v 5. NP cihlového domu s výtahem v ulici 28. pluku, Praha 10 - Vršovice v blízkosti Havlíčkových sadů.
Tento byt je vhodný na investici a v současnosti je pronajímán jako luxusní byt na krátkodobé ubytování - booking.com a Airbnb.com s čistým ročním výnosem překračujícím 8% p.a..
Byt nedávno prošel nákladnou celkovou rekonstrukcí ve spolupráci s architektem, kde byl kladen důraz na kvalitu a čistý jednoduchý design. Byt je kompletně vybaven a je ihned k nastěhování. Veškerý nábytek je vyroben na zakázku.

Byt je dispozičně řešen jako 2+kk - ložnice s balkonem a kuchyně s jídelní a obývací častí, obě místnosti jsou situované do ulice s výhledem na město.

V bytě jsou nové elektrické rozvody, okna, nové podlahy se zabudovaným podlahovým topením.
Dominantním prvkem bytu je prosklená koupelna se sprchovým koutem a samostojnou vanou. WC s umývadlem je oddělené.

V bytě se dále nachází komora s pračkou a prostorem na úklidové prostředky.
Vstup na balkon vede z ložnice (ta je vybavena pracovním stolem, postelí, skříní), prostorný obývací pokoj je spojený s plně vybavenou kuchyní se spotřebiči (myčka na nádobí, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, ostrůvek s indukční varnou deskou a výsuvným jídelním stolem). V obývací části naleznete TV stěnu s velkoformátovou TV LG, knihovnu, rozkládací gauč.

Vstupní dveře jsou 3. bezpečnostní třídy.

K bytu náleží sklep. Možnost parkování na ulici přímo před domem.
V místě je kompletní občanská vybavenost současně s vynikající dopravní dostupností - zastávka autobusu, který jezdí na stanici metra Flora, se nachází hned před domem.

Do centra se dostanete cca do 20 min.

Praha nabízí řadu historických památek, například Staroměstské náměstí, srdce historického města s barokními budovami, gotickými kostely a středověkým orlojem, Karlův most apod. Vršovice jsou pražská čtvrť a katastrální území na jihovýchodě širšího centra, součást městské části i městského obvodu Praha 10. Sousedí se Strašnicemi, Královskými Vinohrady, Nuslemi a Michlí.
Vhodné i pro investiční záměr.

GPS: 50.0721347N, 14.4701847E. Datum konání aukce: 15.2.2018. Více informací na e-drazby.cz, nebo na emailu info@e-drazby.cz
Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: nejnižší podání.

  

`
uživatele-dražby infolinka (e-drazby.cz s.r.o.) (další nabídky)
lokalita Praha, PSČ: 10000

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena3 500 000 Kč zobrazeno 2632 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: e-dražby infolinka (e-drazby.cz s.r.o.)

Popis vložil uživatel: e-dražby infolinka (e-drazby.cz s.r.o.) :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz