Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar s nábytkem >>> ( Doplňky ) >>> Fototapeta Graffiti 368x254cm Sbazar Praha-západ| Bazoš.cz

Fototapeta Graffiti 368x254cm

Praha-západ |Pošta: Jinočany

`

550 Kč [Praha-západ] Jinočany

Fototapeta Graffiti 368x254cmFototapeta Graffiti 368x254cm
Otočit obrázek
Prodám nepoužitou papírovou fototapetu včetně lepidla. Původní cena 1199 kč.

Možnost osobního převzetí v Praze Modřanech.

Kvalitní fototapeta na matném papíře s rozměrem 368cm (šířka) na 254cm (výška).

1. Příprava podkladu pro lepení fototapety na stěnu: Podklad by měl být čistý, hladký a zbavený jakýchkoliv zbytků jako je třeba staré lepidlo nebo kousky starých tapet apod. Případné nerovnosti, díry a praskliny je potřeba před vlastní aplikací fototapety na zeď vystěrkovat. Podklad by měl být také mírně savý, aby došlo k řádnému proschnutí.

2. Příprava lepidla pro tapetu: Použijte lepidlo které je součástí balení nebo jakékoliv jiné běžné lepidlo na tapety.

3. Příprava před nanesením fototapety: Nejdůležitější je umístit správně první díl fototapety. Aby se mohl přesně nalepit první díl fototapety na stěnu, potřebujete mít připravenu vodorovnou a svislou pomocnou čáru, která se nakreslí tužkou pomocí vodováhy (a olovnice). Tato čára nám určuje okraj fototapety na zdi. Rovnoměrně rozetřete lepidlo na první arch fototapety. Důležité je mít hlavně dostatek lepidla na okrajích fototapety, aby nedošlo k jejímu odlepování od stěny. Při aplikaci lepidla se vždy řiďte návodem u lepidla. Doporučujeme arch fototapety přikládat na zeď ihned po natření lepidlem.

4. Nanášení fototapety na zeď: Přiložte první arch na pomocnou čáru, vyhlaďte ho odshora dolů a vzduch vytlačte od středu do stran. Pokračujte s nalepováním dalších dílů, které doporučujeme nechat vždy 2-3 mm přesahovat. Minimalizujete tím možnost vzniku škvír (archy se mohou během procesu schnutí mírně srazit).

5. Schnutí tapety na stěně: Doporučená teplota při aplikaci tapety na zeď je pokojová teplota 20°C. Schnutí fototapety na zdi by mělo být pomalé. Pokud je v pokoji vysoká teplota může dojít k rychlému schnutí fototapety na zdi a následkem toho může dojít k rozevírání spojů a vzniku prasklin tapety na zdi. Přesahující okraje tapety po uschnutí ořízněte na zdi zlamovacím nožem.
Vzhledem k tomu, že se jedná o papírový materiál, je třeba klást důraz na opatrnost a dodržovat Návod na lepení fototapet na zeď. Motiv fototapety před lepením na stěnu či zeď rozložte a zkontrolujte. Pokud máte pocit, že by existoval důvod k reklamaci, je nutné nás informovat před lepením tapety na zeď. Později nemůže být reklamace uznána. Nedodržení výše uvedeného postupu může být důvodem k zamítnutí reklamace zakoupených fototapet.

  

`
uživatelTomáš H. (další nabídky)
lokalita Praha-západ, PSČ: 25225

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena550 Kč zobrazeno 2585 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Tomáš H.

Popis vložil uživatel: Tomáš H. :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz