Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Motobazar a motoinzerce >>> Čtyřkolky >>> Prodám Can-Am DS 450 X mx 2015 Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

Prodám Can-Am DS 450 X mx 2015

Brno-město |Pošta: Kuřim

`

219 900 Kč [Brno-město] Kuřim

Prodám Can-Am DS 450 X mx 2015Prodám Can-Am DS 450 X mx 2015Prodám Can-Am DS 450 X mx 2015Prodám Can-Am DS 450 X mx 2015Prodám Can-Am DS 450 X mx 2015
Otočit obrázek
Can-Am DS 450 X mx 2015 je asi nejlépe vybavená sériově vyráběná sportovní 4kolka na světě a těší se vysoké oblíbenosti nejen v USA, ale i po celém světě.
Tento stroj prodávám akční cenu 219 900 Kč bez DPH, tedy levněji než v USA, kde se 4kolka vyrábí!
Stroje byl zakoupen přímo od oficiálního dealera Can Am, tudíž se na ně vztahuje záruka a všechny standardní služby.
Dovoz po celé ČR je možný dle individuální domluvy

Popis

Vytvořit sportovní čtyřkolu s co nejnižší hmotností a neodpruženou vahou, dokonalým vyvážením a vynikajícím výkonem chce čas a trpělivost…. Po letech úsilí bez kompromisů a boření zažitých konvencí BRP vyvinula DS 450 XMX, která se rychle stala jedničkou na trhu závodních čtyřkolek s nejlepším poměrem síly a hmotnosti.
A novátorské je na ní vskutku úplně všechno: 4-taktní, kapalinou chlazený motor ROTAX 449 ccm se špičkovou technologií s vysokým průtokem, spolehlivě prověřený prvotřídními závodníky, 5-stupňová převodovka, elektrický startér, aktivní spojka Direct Link, technologie EFI s 3D mapováním dávkování paliva a zážehu s dynamickou kompenzací a ovládáním ventilu regulace vzduchu při volnoběžných otáčkách, největší škrticí klapka v této kategorii, zajišťující perfektní výkon, to vše je zárukou vyšší spolehlivosti a nevídané síly.
Ani tělo nezaostává za „mozkem“: Celohliníkový rám ALTEC, sestávající ze zdvojené pyramidové konstrukce bez svarů, inspirovaný závodními sněžnými skútry Ski-Doo, je nejen o poznání pevnější než obvyklý svářený rám žebříkového typu, ale i mnohem lehčí. Silné hliníkové letecké nýty, držící rám pohromadě, mají suverénně nejdelší životnost a odolnost proti vibraci ze všech hliníkových spojů, a přitom čtyřkolce zbytečně nepřidávají na hmotnosti.
Pokrokový systém předního zavěšení R-Type v podobě zdvojených A-ramen s tlumiči FOX FLOAT X EVOL se seřizovačem komprese a odskoků a s navíjecím nastavitelným předpětím pružin je zárukou nejpřesnějšího ovládání s těmi nejmenšími zpětnými nárazy při řízení na trhu. Díky zbrusu nové radikální přední geometrii a systému předních brzd Wilwood s převrácenými dvoj-pístovými třmeny jsme docílili nejnižší neodpružené hmotnosti, snazšího ovládání v nerovném terénu, lepšího zpětného tahu, přesnějšího řízení a větší brzdné síly.
Technici se vyřádili i na zadní hnací soustavě a zavěšení R-type - hnací soustava je oproti konkurenci výrazně lehčí, což umožňuje rychlejší reakci zavěšení a nenamáhá řidiče. Výsledkem je stoupající rychlost zapojení lepší rea

  

`
uživatelDavid (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 66434

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena219 900 Kč zobrazeno 16349 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: David

Popis vložil uživatel: David :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz