Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Zdraví a krása >>> Ostatní v zdraví/krása >>> Kavitační přístroj s účinností proti celulitidě Slimming Sbazar Karviná| Bazoš.cz

Kavitační přístroj s účinností proti celulitidě Slimming

Karviná |Pošta: Fryštát

`

2 150 Kč [Karviná] Fryštát

Kavitační přístroj s účinností proti celulitidě SlimmingKavitační přístroj s účinností proti celulitidě SlimmingKavitační přístroj s účinností proti celulitidě SlimmingKavitační přístroj s účinností proti celulitidě SlimmingKavitační přístroj s účinností proti celulitidě Slimming
Otočit obrázek
Slimming - jeden přístroj pro tři způsoby

V přístroji Slimming na efektivní odstranění tuku a v boji proti celulitidě se schovávají tři funkce pro ještě efektivnější výsledek

SONIC - Ultrazvuková liposukce
EMS - elektrická svalová stimulace
INFRARED - infračervené světlo napomáhá odstranění tuku a výrazně zlepšuje stav Vaši pleti.
SONIC - Ultrazvuk je bezbolestné a účinné odstranění tuku
Nemáte čas navštěvovat kosmetické salóny s ultrazvukem pro krásnější vyformování postavy? Slimming je unikátní přístroj na trhu, který můžete použít v pohodlí domova.
Liposukce již není jediným způsobem trvalé ztráty tukových buněk. Pomocí ultrazvukových vln Vám nebudou tukové buňky odsávat, ale bezbolestně se rozbijí bez použití narkózy, nebo chirurgického zákroku. Frekvence těchto vln je nastavena tak, že cíleně působí pouze na tukové buňky, přičemž okolní struktury nezasahují. Ultrazvuk rozkmitá povrchovou membránu buněk, čímž v nich rozkmitá vodu, buňka následně praskne a její vnitřek se přelije do mezibuněčného prostoru. Lymfatický systém ji tak odvede pryč z organismu.
Ultrazvuková liposukce
Efekt po ultrazvukové liposukci je velmi dobrý a zejména trvalý, protože zlikvidujete tukovou buňku navždy. Důležité je po zákroku dodržovat pitný režim, alespoň 3 litry tekutin denně, protože příjem tekutin a pohyb jsou při odbourávání mastných kyselin nesmírně důležité. Ultrazvukovou liposukci si samozřejmě mohou dopřát i muži, ale musí počítat s tím, že u mužů je účinek pomalejší, protože jejich "pánský" tuk je hutnější.
Při používaní přístroje na odstranění tuku a regeneraci slimming doporučujeme pít čaj lymfodren, který je možné zakoupit v lékárně. Lymfodren dokonale pročistí lymfatický systém, a také pomáhá zkvalitnit pleť a vnitřní stav organismu.
EMS - elektrická svalová stimulace
Slimming za pomocí jemných proudových impulzů smršťuje a protahuje sval, čímž simuluje cvičení. Tato funkce, nejen že napomáhá úbytku tuku a zpevňuje svalstvo, ale také pomáhá proti únavě, napětí a stresu po náročném dni.
Slimming vytváří impulsy tak, aby napodobovaly přirozené nervové signály a tím se dosáhlo efektivních a příjemných svalových kontrakcí. Ty se cyklicky opakují a tak napodobují normální cvičení a napomáhají procesu úbytku tuku efektivně a rychle.
INFRARED - infračervené světlo napomáhá ubytku tuku
Infračervené světlo napomáhá regenerovat buňky, posiluje pokožku, zvyšuje přísun kyslíku, podporuje krevní oběh a zlepšuje metabolismus.
sofiinka..xx(zavinac)xx.....xxxx...

  

`
uživatelSofie (další nabídky)
lokalita Karviná, PSČ: 73301

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena2 150 Kč zobrazeno 8915 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Sofie

Popis vložil uživatel: Sofie :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz