Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Sportovní bazar a inzerce >>> Fitness, jogging >>> Kvalitní Ergometr Kettler E 5 Na prodej Výborný stav Germany Sbazar Hradec Králové| Bazoš.cz

Kvalitní Ergometr Kettler E 5 Na prodej Výborný stav Germany

Hradec Králové |Pošta: Plácky

`

15 000 Kč [Hradec Králové] Plácky

Kvalitní Ergometr Kettler E 5 Na prodej Výborný stav GermanyKvalitní Ergometr Kettler E 5 Na prodej Výborný stav GermanyKvalitní Ergometr Kettler E 5 Na prodej Výborný stav Germany
Otočit obrázek
Prodám tento ergometr konkrétně Ergometr Kettler E 5

Nový stroj stojí u nás 19 000,- prodám tento starý 9 měsíců za cenu 15 000,-

Pro koho je ergometr vhodný

Programovatelný ergometr KETTLER E5 vychází z nejmodernějších poznatků a technologií na trhu aerobních fitness trenažérů a je určen jak pro domácí trénink, tak pro profesionální fitness. Vhodný je také k lékařským účelům a pro další použití, při nichž je vyžadována robustní konstrukce a široká škála nastavení zátěže s důrazem na přesné měření výkonu. Svou variabilitou ergometr vyhovuje všem členům rodiny i aktivním sportovcům. Snadnou a pohodlnou obsluhu ocení jak starší lidé, kteří se chtějí nenásilným tréninkem udržovat v kondici, tak i každý, kdo se potřebuje pozvolna rehabilitovat například po úraze.
Speciální funkce ergometru KETTLER E5

Rám ze značkové oceli s hlubokým nástupem. Extrémně hluboký nástup umožňuje velmi pohodlné nasedání na ergometr, a to i při pohybové indispozici. Robustní konstrukce rámu je navržena pro vyšší postavu a pro nadstandardní zatížení 150 kg.
Pokročilá technologie e-SYS. Garance perfektně sladěného tréninkového počítače a indukčního systému s mechanickými součástmi při zachování vysoké ergonomie.
Indukční brzdný systém řízený počítačem. Kalibrovaný brzdný systém je založen na indukční cívce ovládané tréninkovým počítačem. Tréninkový počítač přesně nastavuje brzdný odpor v závislosti na aktuální kadenci tak, aby bylo dosaženo požadovaného výkonu. Rozsah zátěže je zadáván v rozmezí 25-400 W (v krocích po 5 W). Zátěž je nastavovaná s přesností 3 %, což je garantováno z výroby přiloženým protokolem o kalibraci brzdného systému.
Pulsem řízené programy s možností volby cílové kardiozóny. Tréninkový mód umožňuje výpočet cílové hodnoty tepu na základě věku a podle zvolené kardiozóny Fat/Fit (spalování tuků / posilování). Na základě stanovené cílové hodnoty a aktuální tepové frekvence pak inteligentní program ovlivňuje průběh tréninku dávkováním zátěže a udržuje tak optimální tréninkové tempo.
Propojení s osobním počítačem. Díky komunikačnímu rozhraní USB lze trenažér propojit s osobním počítačem a využít tak specializovaných programů, které výrazně rozšiřují možnosti tréninku (například on-line závody).

Další parametry ergometru KETTLER E5

Tréninkový počítač. Přehledný podsvícený LCD displej se zátěžovými profily. Měří čas, rychlost, tréninkovou vzdálenost (včetně celkového počtu ujetých km), puls, frekvenci šlapání a spotřebu energie v závisl

  

`
uživatelFranta (další nabídky)
lokalita Hradec Králové, PSČ: 50002

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena15 000 Kč zobrazeno 6373 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Franta

Popis vložil uživatel: Franta :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz