Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> PC herní Konzole >>> Grafické karty >>> GTX 580 AMP² Edition Sbazar České Budějovice| Bazoš.cz

GTX 580 AMP² Edition

České Budějovice |Pošta: České Budějovice 6

`

2 500 Kč [České Budějovice] České Budějovice 6

GTX 580 AMP² EditionGTX 580 AMP² EditionGTX 580 AMP² Edition
Otočit obrázek
ZOTAC GTX 580 AMP2 Edition je druhá AMP verze výrobně od základu přetaktovaného nVidia čipu GTX 580, s plně osazenými paměťovými sloty.

Prodej z důvodu upgradu na nejnovější architekturu grafických karet.

100% funkční, jako nová. Rozbalena a vyzkoušena.

Grafická karta ZOTAC GTX580 AMP Edition představuje výkonnou grafickou kartu s revolučním čipem GTX 580, kterou uvítají především všichni nadšenci počítačových her. Tato grafická karta disponuje nejmodernějšími technologiemi a vyniká výborným výkonem. Spadá do řady karet s plnou podporou nového standardu DirectX 11 a modelu Shader Model 5.0. Patří do speciální edice AMP, které společnost ZOTAC vždy věnuje velkou pozornost a snaží se v ní přinést uživatelům něco navíc v podobě špičkového chlazení a maximalizace výkonu.

Vývojáři společnosti NVIDIA se opravdu snažili a místo běžných proklamací v médiích o perfektním výkonu v tichosti připravovali novou řadu čipů, což přineslo své ovoce v podobě zvýšení výkonu za současného snížení spotřeby proti předešlým top modelům. Současně s použitím moderních technologií chlazení vznikla extrémně výkonná a přesto tichá karta s rozumnou úrovní spotřeby.

Jádro čipu GTX 580 je stejně jako všechny dnešní moderní grafické karty vybaveno technologií unifikovaných shaderů. Výhoda unifikovaných shaderů spočívá v možnosti provádění operací jak nad vertexy, tak nad pixely dle aktuální potřeby vykreslované scény. A čip GTX 580 jich má vskutku vysoký počet 512, který zajišťuje excelentní výkon. Dalším nekompromisním parametrem je šířka paměťové sběrnice, ta má celých 384 bitů, čímž také tuto kartu, ve spojení s 1536 MB paměti DDR5, posunuje k vyšším výkonům.

ZOTAC GTX580 AMP Edition se může pochlubit velkou škálou nejmodernějších technologií. Hráče určitě potěší možnost až 32násobného Antialiasingu a podpora hardwarové akcelerace PhysX zajišťující dokonalé fyzikální efekty. Nechybí ani technologie NVIDIA 3D Vision, díky které lze v kombinaci s monitorem podporujícím 3D zobrazení a speciálními 3D brýlemi zažít jedinečný zážitek při sledování třírozměrných filmů nebo her. Samozřejmostí je podpora tzv. CUDA architektury.

Karta je určena pro rozhraní PCI-Express 2.0 x16. Dá se také použít v tzv. SLI módu - tedy souběžném chodu několika grafických karet na deskách s podporou SLI. Díky této škálovatelnosti výkonu není problém kdykoli dokoupit další kartu a zvyšovat výkon dle aktuální potřeby náročných 3D aplikací. Z grafických rozhraní tato karta zvládne již zmíněný ná

  

`
uživatelTomáš (další nabídky)
lokalita České Budějovice, PSČ: 37001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena2 500 Kč zobrazeno 8068 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Tomáš

Popis vložil uživatel: Tomáš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz