Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Ostatní a do 100kč >>> Dárkové poukazy >>> Vstup do muzea voskových figur Grévin PRAHA Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

Vstup do muzea voskových figur Grévin PRAHA

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

160 Kč [Brno-město] Brno-město

Vstup do muzea voskových figur Grévin PRAHA
Otočit obrázek
Impozantní expozice ve známém muzeu voskových figurín Grévin, které má své pobočky také v Montrealu a Paříži, rozhodně splní i mnoho dalších očekávání. Setkáte se s hvězdami světového formátu i osobnostmi, jež utvářely či ještě tvoří českou a světovou historii a umění.
Už samotný vstup z Celetné ulice ve vás vyvolá pocit, že jste sami hvězdou na červeném koberci. Ve třech rozlehlých patrech se před vámi otevře postupně sedmero světů:

Magická laboratoř vás vez­me zpět do časů Rudolfa II., který na svůj dvůr povolával alchymisty a hvězdáře, kteří bádali nad tajemstvím magie a zázraků. Totéž nyní čeká i vás!
Staropražská kavárna vám nabídne pohled třemi kouzelnými okny na starou Prahu i setkání s pány Hrabalem, Kafkou či V. Menšíkem. Nechte se unést do minulosti a poznejte matičku stověžatou zcela novým způsobem.
Svatyně sportu poskytuje útočiště českým sportovním legendám, jako je Emil Zátopek, Dominik Hašek, Martina Navrátilová, Jaromír Jágr nebo třeba Roman Šebrle. Sami si s nimi můžete zahrát fotbal, hokej nebo třeba tenisový mač.
Historie – včera a dnes je světem revoluční doby a slavných dějin. Potřeste si rukou s Marií Terezií, T. G. Masarykem nebo třeba svatým Václavem.
Kouzelné divadlo ovládá svou neutuchající energií excentrický Mozart, celému spektáklu se pousmívá John Lennon, strhující atmosféru si nenechá ujít ani Gérard Dépardieu, Miloš Forman či Ema Destinová. A co vy?
Plesový sál je jaksepatří nablýskaný, aby v něm vynikly hvězdy světového formátu. Není proto divu, že se zde na jednom místě setká Michael Jackson, Karel Gott i Elvis Presley. Účast na večírku přislíbila i Angelina s Bradem, Meryl Streep a mnoho dalších stars.
Dílna plná objevů pak patří umělcům a sochařům, kteří mají výrobu voskových figurín na starosti. Přidejte se k nim i vy a vytvořte si vlastní 3D portrét, který si pak zašlete na e-mail. Čeká vás mnoho interaktivních modelů a multimediálních aktivit.
Voskových hvězd se můžete dotýkat, fotit se s nimi i všelijak pózovat. Nejsou to však jen slavné osobnosti, které stojí v muzeu za pozornost. Kdo by nechtěl mít vlastní fotku třeba s vítězným pohárem?

Rezervace: Není nutná

V CENĚ:
Vstup pro 1 osobu do muzea Grévin
PLATNOST VOUCHERU:
Od 15. 7. do 27. 9. 2016

KDE UPLATNIT:
Musée Grévin Prague
Celetná 15, Praha
Otvírací doba PO-NE: 10-19

Osobní odběr (i o víkendu) a nebo posílám ihned po zaplacení !! vsevyhodneji..xxxx...

Podívejte se prosím i na mé ostatní zajímavé nabídky.

  

`
uživatelMiloš (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena160 Kč zobrazeno 21729 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Miloš

Popis vložil uživatel: Miloš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz