Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Ostatní a do 100kč >>> Hobby >>> Růženín srdce (159) Sbazar Sokolov| Bazoš.cz

Růženín srdce (159)

Sokolov |Pošta: Sokolov

`

99 Kč [Sokolov] Sokolov

Růženín srdce (159)Růženín srdce (159)Růženín srdce (159)
Otočit obrázek
Tromlovaný kámen Růženín

Rozměr :30x30x14 mm


Poštovné a balné 50kč, možno více zboží za jedno poštovné.
Kontakt: chlumik70..xx..xx@xx...xx...seznam.cz
Další položky naleznete na https://www.fler.cz/septaria.


Cena za kus na fotce.

Vlastnosti kamene:

Růženín je kamenem bezpodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční - čtvrtou čakru. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Přináší do srdce lásku k sobě samému a uzdravení - hojení. Výborně pomáhá ve chvílích krize a po prodělaném traumatu.

Umí lásku přivolat i udržet. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky. Růženín odstraňuje negativní energii a nahrazuje jí milostnými vibracemi. Je vynikající pro zdolávání krize středního věku. Přináší citlivost ke všemu krásnému.

Léčebné účinky: Růženín posiluje srdce i oběhový systém a odstraňuje nečistoty z tělních tekutin. Uzdravuje ledviny a nadledvinky. Odstraňuje závratě a údajně zvyšuje plodnost. Hojí popáleniny i puchýře a vyhlazuje pleť. Pomáhá při Alzheimerově a Parkinsonově nemoci a při stařecké demenci.

Růženín patří mezi křemeny. Křemen je díky své spirálové krystalické formě nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Dokáže zvětšit Vaše biomagnetické pole na dvojnásobek, držíte-li jej v ruce. Práce s krystaly křemene umožňuje naladění na specifickou energii uzdravení či splnění duchovního úkolu.
Křemen je nejdokonalejší léčivý kámen. Lze jej použít při řešení jakéhokoliv problému. Podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Výborně působí při hojení popálenin. Harmonizuje čakry, odstraňuje blokády a nerovnováhu. Křemen rovněž odstraňuje svalové křeče, elektrostatický náboj a chrání před radiací. Čistí a uzdravuje jednotlivé orgány a jemnější vyšší těla. Současně vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí. Při meditaci odfiltrovává rušivé vlivy.
Na duchovní úrovni krystal křemene zvyšuje energii. Krystaly křemene v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu čekající na otevření. Křemen umí rozpouštět karmickou zátěž. Zvyšuje duchovní schopnosti a nalaďuje k přijetí předurčeného duchovního účelu.
Křemeny se vyskytují v mnoha barvách a ta mají různá pojmenování.

zdroj: Kameny od A do Z, Hallová J.

  

`
uživatelPetr Nejedlý (další nabídky)
lokalita Sokolov, PSČ: 35601

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena99 Kč zobrazeno 4502 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Petr Nejedlý

Popis vložil uživatel: Petr Nejedlý :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz