Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar s nábytkem >>> Zahradní nábytek >>> Ratanový zahradní nábytek,pohovka,sedačka, 47 cm Sbazar Kladno| Bazoš.cz

Ratanový zahradní nábytek,pohovka,sedačka, 47 cm

Kladno |Pošta: Kladno

`

14 999 Kč [Kladno] Kladno

Ratanový zahradní nábytek,pohovka,sedačka, 47 cmRatanový zahradní nábytek,pohovka,sedačka, 47 cmRatanový zahradní nábytek,pohovka,sedačka, 47 cmRatanový zahradní nábytek,pohovka,sedačka, 47 cmRatanový zahradní nábytek,pohovka,sedačka, 47 cm
Otočit obrázek
Poly ratanový zahradní nábytek, pohodlná pohovka, sedačka, výška 47 cm.

-NOVÁ !
-SE ZÁRUKOU !
-SKLADEM !
-DODÁNÍ DO 2. DNE !
-MOŽNÉ ZASLAT NA DOBÍRKU !


Ratanový krásný set v barvě černé s krémovými potahy na sedácích, které jsou rozepínatelné s upevňovacími konzolami a snímatelné pro možnost vyprání.
Souprava, ratanová pohovka se skládá z 1 pohovky (4 jednotlivé prvky) s 10 odnímatelnými polštáři a stůl se skleněnou deskou. Díky 20 cm tlustým zadním polštářům a 7 cm tlustým sedákům je posezení na ratanové pohovce velice příjemné a pohodlné.
NOVINKA! Jednotlivé 4 prvky ratanové sedačky mohou být kombinovány podle potřeby a pohovka různě sestavena, aby přesně zapadla do místa, které jste si pro umístění pohovky vybrali a zvolili. Přiložený obrázek v inzerátu znázorňuje pouze jednu možnou sestavení. Aby se zajistilo, že sedáky nebudou klouzat od sebe, jsou s novou řadou této pohovky nově vyvíjeny upevňovací konzoly z tvrdého plastu, aby sedáky na pohovce držely na svém místě a byly upevněny.
Odnímatelné kryty na zip jsou elegantně zpracovány bez našitých knoflíků a vypadají velmi elegantně. Potahy jsou odnímatelné a je možné je prát v případě potřeby nebo při větším znečištění. Lehké zašpinění lze snadno očistit pouhým otřením navlhčeného hadříku. Potahy jsou s úpravou odpuzující vodu, takže rozlité tekutiny se hned nevpíjí do sedáku a lze je po rozlití odstranit poklepáním se sedákem a sklepáním tekutiny z krytu. I když jsou sedáky odolné vůči vodě, při silném dešti doporučujeme sedáky z pohovky sundat a schovat do místnosti. Samotné ratanové pohovce déšť a nepřízeň počasí nevadí a může být po celý rok umístěna venku na zahradě nebo pod pergolou, apod.
Ratanová pohovka je určena převážné pro použití jako venkovní zahradní nábytek, je odolná vůči UV záření, dešti i skvrnám – je odolná a snadno se čistí. Pohovka lze ale výborně použít a umístit i do interiéru vašeho domu, do zimní zahrady, kde zajistí příjemné posezení s vašimi přáteli, rodinou nebo bude místem jen pro váš relax a odpočinek.


Výhody produktu:

- Stůl se skleněnou deskou.
- Bezpečnostní podložky tlusté 7 cm - zadní polštáře tlusté 20 cm.
- Wicker – odolná vůči UV záření a rezistentní proti skvrnám.
- voděodolný, omyvatelný ratan.
- odnímatelné kryty sedáků, zapnuté na ZIP.
- Jednoduchá a silná konstrukce díky plug-in systému.


Specifikace:

- Materiál sezení: Poly-rattan
- Materiál Polštář: 100% polyester
- Rozměry stolu (D x Š x V): 70 x 70 x 41 cm
- R

  

`
uživatelPV. (další nabídky)
lokalita Kladno, PSČ: 27201

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena14 999 Kč zobrazeno 7101 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: PV.

Popis vložil uživatel: PV. :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz