Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar a inzerce mobilních telefonů >>> Tablety >>> Prodám Tablet Pixi 3, 10" NOVÝ Sbazar Ústí nad Labem| Bazoš.cz

Prodám Tablet Pixi 3, 10" NOVÝ

Ústí nad Labem |Pošta: Ústí nad Labem-centrum

`

2 190 Kč [Ústí nad Labem] Ústí nad Labem-centrum

Prodám Tablet Pixi 3, 10Prodám Tablet Pixi 3, 10Prodám Tablet Pixi 3, 10
Otočit obrázek
Prodám nový zabalený Tablet Pixi 3. Záruka bohužel není k dispozici ale tablet je opravdu nový zabalený s komplet příslušenstvím.Možnost osobního odběru na kamenném obchodě zastavárna bazar Mike Ústí nad Labem Neštěmice, Ulice Opletalova. Prosím jen volat nebo email, na SMS neodpovídáme a o výměnu zájem nemáme!




Všestranný společník

Hledáte společníka ke zkrácení dlouhé chvíle nebo potřebujete pomůcku do školy pro vaše děti, která jim pomůže usnadnit plnění domácích úloh? Skvělé parametry tabletu Alcatel ONETOUCH PIXI 3(10) WIFI, White vám mohou nabídnout obojí. Jistě také oceníte naprosto minimální pořizovací náklady, díky kterým se stává dostupným prakticky každému uživateli.
Vždy vynikající obraz

Tento tablet se může pochlubit vysokým rozlišením 1280×800 px. Navíc disponuje pokročilou technologií IPS, která maximalizuje vaše vizuální zážitky. IPS nabízí velmi široký pozorovací úhel, který vám dovolí sledovat obraz v té nejvyšší možné kvalitě z jakéhokoli rohu místnosti.

Zachovejte vzpomínky na všechny vaše důležité okamžiky ve vysoké kvalitě s 2 Mpx fotoaparátem. Samozřejmě nechybí také přední fotoaparát s 0,3 Mpx na pořízení selfie s rodinou a přáteli nebo video hovory.

Spousta zábavy i na cestách

Nízká hmotnost dělá a dlouhá výdrž baterie dělá z Alcatel ONETOUCH PIXI 3(10) WIFI, White skvělého společníka na cesty. Jednoduše si zkraťte dlouhou cestu autem nebo čekání na autobus hraním her či přehráváním multimédií.
Rozšiřte paměť na maximum

Tento model je vybaven velmi vyspělým operačním systémem Android 5.0 Lollipop s možností vytvoření více uživatelských profilů.

Jeho paměť můžete rozšířit pomocí microSD až o 64 GB. A nejen to – USB vstup poskytuje možnost připojení externích disků.

Skvělý výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor MediaTek MT8127 o frekvenci 1, 37 GHz.

Sdílejte data, surfujte po síti

Využijte na maximum možnosti připojení, které tablet poskytuje. Sdílejte soubory s ostatními pomocí BlueTooth nebo se snadno připojte k internetu přes bezdrátovou síť, kdekoliv to půjde a buďte online, i když zrovna nejste doma.

Samozřejmostí je také zabudovaný GPS přijímač, díky kterému se již nikde nemůžete ztratit.
Je toho mnohem více

Velkým plusem je plná integrita služeb Google, které ještě rozšíří možnosti spojení s ostatními.

V klidu pracujte nebo se naplno se ponořte do světa zábavy s všestranným Alcatel ONETOUCH PIXI 3(10) WIFI, White a nenechte se ničím rušit.

Procesor
Frekvence procesoru 1,

  

`
uživatelZastavárna Mike (další nabídky)
lokalita Ústí nad Labem, PSČ: 40001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena2 190 Kč zobrazeno 5706 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Zastavárna Mike

Popis vložil uživatel: Zastavárna Mike :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz