Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar a inzerce mobilních telefonů >>> Ostatní výrobci >>> Mobilní telefon Lenovo A6000 (Zar. 11.4.2018) Sbazar Ústí nad Labem| Bazoš.cz

Mobilní telefon Lenovo A6000 (Zar. 11.4.2018)

Ústí nad Labem |Pošta: Ústí nad Labem-centrum

`

3 000 Kč [Ústí nad Labem] Ústí nad Labem-centrum

Mobilní telefon Lenovo A6000 (Zar. 11.4.2018)Mobilní telefon Lenovo A6000 (Zar. 11.4.2018)Mobilní telefon Lenovo A6000 (Zar. 11.4.2018)Mobilní telefon Lenovo A6000 (Zar. 11.4.2018)Mobilní telefon Lenovo A6000 (Zar. 11.4.2018)
Otočit obrázek
Specifikace:

Máme tady ten nejlepší smartphone své třídy, určen pro všechny milovníky hudby a multimédií, který nezatíží váš rozpočet. Díky rychlému LTE připojení získáte neomezený přístup k milionum filmů a skladeb, jejichž zvuk si vychutnáte na dvojici reproduktoru Dolby® Audio. Skvelý 5“ širokoúhlý HD IPS displej, spolu se čtyrjádrovým procesorem Qualcomm® Snapdragon™ zaručí, že se vám dostane maximálního výkonu nejen pro multimédia.

Úžasný 5" HD displej
Smartphone Lenovo A6000 je vybaven 5" HD displejem, který je jako stvořený pro multimediální zábavu – nabízí vysoké rozlišení, syté barvy a ostrý obraz. Videa, hry i fotografie tak budou výrazně zřetelnější a realističtější. Velký a jasný displej modelu A6000 využívá technologii IPS (In-Plane Switching), která zajišťuje velmi široké pozorovací úhly téměř 180°. Můžete ho tak snadno sledovat společně se svými přáteli.

Plynulost, spolehlivost a rychlá odezva
Zařízení A6000 je vynikající, cenově dostupný smartphone s plynulým a vysokým výkonem a rychlou odezvou. Využívá 64bitový čtyřjádrový procesor Qualcomm® Snapdragon™ s frekvencí 1,2 GHz, takže si bez problémů poradí s přehráváním hudby a videa, aplikacemi i hrami a mnohým dalším – bez sebemenšího náznaku zpomalení.

Android™ 4.4 KitKat
Android™ 4.4 posouvá výkon systému na zcela novou úroveň. Optimalizuje využití operační paměti a zlepšuje dotykové ovládání, takže práce s telefonem bude rychlejší a přesnější než kdykoli dříve. To znamená, že budete moci bez problémů poslouchat hudbu a přitom procházet webové stránky nebo tryskem uhánět po dálnici v nejnovějším herním hitu.

Integrovaný přední a zadní fotoaparát
Prostřednictvím 8Mpx fotoaparátu s automatickým ostřením a LED bleskem pořizuje smartphone A6000 ostré a čisté fotografie a videa. Přední fotoaparát vám zase usnadní videohovory.

GPS navigace, která funguje offline
Nyní už se ani v cizím městě neztratíte – pokud u sebe budete mít smartphone A6000. Je vybaven satelitní GPS navigací, která vás přesně navede na správnou cestu, i když budete mimo dosah internetového připojení.

Rozšiřitelná paměť
Získejte ještě více místa pro své fotografie, hudbu, videa a další soubory. Rozšiřte interní úložiště smartphonu A6000 o dalších až 32 GB pomocí karty microSD.


- Pro všechny, kteří rádi poslouchají

  

`
uživatelzasekmike@seznam.cz (další nabídky)
lokalita Ústí nad Labem, PSČ: 40001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena3 000 Kč zobrazeno 9041 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: zasekmike@seznam.cz

Popis vložil uživatel: zasekmike@seznam.cz :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz