Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Elektro bazar >>> -Péče o tělo >>> NOVÝ ZASTŘIHOVAČ VLASŮ PHILIPS HC 7460 BOMBA CENA Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

NOVÝ ZASTŘIHOVAČ VLASŮ PHILIPS HC 7460 BOMBA CENA

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

1 250 Kč [Brno-město] Brno-město

NOVÝ ZASTŘIHOVAČ VLASŮ PHILIPS HC 7460 BOMBA CENANOVÝ ZASTŘIHOVAČ VLASŮ PHILIPS HC 7460 BOMBA CENANOVÝ ZASTŘIHOVAČ VLASŮ PHILIPS HC 7460 BOMBA CENANOVÝ ZASTŘIHOVAČ VLASŮ PHILIPS HC 7460 BOMBA CENA
Otočit obrázek
HC7460/15, akumulátorový zastřihovač vlasů s dotykovým ovládáním
Dokonalá přesnost a ovládání
Tlačítka ovládání - díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní získáte přesnou zpětnou vazbu o zvolené délce. Pomocí tlačítek můžete jednoduše vybrat z více než 60 nastavení délky a zajistit je. Rychle procházejte délky nebo postupujte pomalu po 0,2mm krocích.
Jednoduché ovládání a 60 uzamykatelných nastavení délky – 0,5 mm až 42 mm - pomocí tlačítek ovládání přesně zvolíte a zajistíte požadovanou délku: k dispozici je více než 60 nastavení. Pomocí hřebene zastřihujte přesně v krocích po 0,2 mm mezi 1 a 7 mm, a po 1 mm mezi 7 a 42 mm. Nebo můžete zastřihovač použít bez hřebenu a vytvořit velmi krátký sestřih 0,5 mm.
Nastavitelné hřebeny pro nejlepší výsledky zastřihování - zastřihovač se dodává se 3 nastavitelnými hřebeny na vlasy: od 1 do 7 mm, 7 až 24 mm a 24 až 42 mm. Stačí jeden z hřebenů připojit a zvolit z více než 60 nastavení s možností zajištění. Mezi jednotlivými délkami je krok přesně 0,2 mm mezi 7 a 7 mm a 1 mm mezi 7 a 42 mm. Nebo můžete zastřihovač použít bez hřebenu a vytvořit velmi krátký sestřih 0,5 mm.
Samoostřící ocelové břity pro dlouhotrvající ostrost - samoostřicí ocelové břity pro dlouhotrvající ostrost.
Elektronické hřebeny pro snadný výběr délky - motorový systém nastavení délky preferovanou délku jednoduše zvolí a zajistí. Motor pohání hřeben a umožňuje vybírat z délek s přesností až 0,2 mm. Tato inovativní technologie vám dává jistotu, že budete zastřihovat stále na požadovanou délku a budete vždy dosahovat konzistentních výsledků.
Auto Turbo pro zvýšení rychlosti stříhání - funkce Turbo automaticky zvýší rychlost při stříhání hustých vlasů, abyste dosáhli dokonalého sestřihu bez komplikací.
Snadné použití
Pamatuje si poslední použité nastavení délky - při zapnutí zastřihovače se hřeben vrátí na poslední nastavení délky zastřihování. 120 minut použití bez kabelu po 1 hodině nabíjení - abyste dosáhli maximálního výkonu i svobody pohybu, používejte zastřihovač bez kabelu. Výkonná lithium-iontová baterie zajistí po 1 hodině nabíjení až 120 minut provozu bez kabelu. Používat lze s kabelem i bez kabelu.
Technické parametry: jednoduché a rychlé ovládání 60 uzamykatelných nastavení délky (0,5 - 42 mm), přesnost po 0,2 mm motorem poháněné nástavce, celkem 3 nástavce funkce paměti.
NOVÝ V ORIGINÁL BALENÍ S ČS NÁVODEM !! Os. odběr a nebo posílám ihned po zaplacení !! vsevyhodneji..xxxx... Podívejte se prosím i na mé ostatní nabídky.

  

`
uživatelMiloš (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 250 Kč zobrazeno 8607 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Miloš

Popis vložil uživatel: Miloš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz