Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Elektro bazar >>> -Péče o tělo >>> NOVÝ Holicí strojek Braun CT2s Cooltec černý BOMBA CENA Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

NOVÝ Holicí strojek Braun CT2s Cooltec černý BOMBA CENA

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

1 799 Kč [Brno-město] Brno-město

NOVÝ Holicí strojek Braun CT2s Cooltec černý BOMBA CENANOVÝ Holicí strojek Braun CT2s Cooltec černý BOMBA CENANOVÝ Holicí strojek Braun CT2s Cooltec černý BOMBA CENANOVÝ Holicí strojek Braun CT2s Cooltec černý BOMBA CENANOVÝ Holicí strojek Braun CT2s Cooltec černý BOMBA CENA
Otočit obrázek
Tento strojek se stane spolehlivým pomocníkem při holení a úpravě vašich vousů. Byl navržen tak, aby vám zajistil perfektní kvalitu a vysokou spolehlivost. Je vynikající volbou nejen pro muže s citlivou pokožkou, ale pro všechny ty, kteří od svého holicího strojku očekávají perfektní výkon.


Aktivní chlazení pokožky

Holicí strojek je první strojek na světě, který je vybaven technologií aktivního chlazení. V holicí hlavě má zabudovanou inovační aluminiovou chladící lištu, která bude aktivně ochlazovat vaši pokožku při holení. Díky tomu se minimalizuje podrážděnost, zarudlost a svědění pokožky. Tento přístroj zanechá na vaší pleti příjemně chladnou a svěží stopu a to vše bez nutnosti použití gelu po holení či pleťového mléka.

Většina holicích strojků je navržena tak, aby v holicí hlavici kumulovala teplo, což bývá také příčinou podráždění a zarudnutí pokožky do holení. Braun CoolTec s inovační termoelektrickou chladivou technologií, která dělá tento produkt tak výjimečný, vás těchto problémů snadno zbaví. Vaše pleť bude po dokončení holení svěží a příjemná na dotek. Minimalizujte svědění, pálení a zarudlost s holicím strojkem Braun CoolTec!

Padne přímo do ruky
Hlavice s trojitým holicím systémem obsahuje dva samostatně se pohybující prvky, které se přizpůsobí kontuře každého obličeje. Holicí břity SensoBlade, které jsou součástí hlavice, jsou speciálně navržené tak, aby zachytily vousy rostoucí v různých směrech. Buďte oholeni do hladka! Nezáleží na tom, zda se budete holit s kratším strništěm nebo s delšími vousy. Nic pro holicí strojek Braun CoolTec nepředstavuje problém.

Součástí je také zabudovaný zastřihovač, pomocí kterého můžete udržovat dokonalý tvar svého kníru či kotlet. Strojek Braun CoolTec díky svým ideálním rozměrům skvěle padne do vaší ruky. Jeho používání tak bude snadné a příjemné. Svým propracovaným, stylovým designem vás zaujme na první pohled. Uvidíte, že si tohoto skvělého pomocníka zamilujete.

Na suchu i ve vodě
Vybrat si můžete ze dvou způsobů používání. Vzhledem k tomu, že holicí strojek splňuje přísnou normu IPX7, je tedy vodotěsný a plně omyvatelný, můžete jej proto bezpečně používat i ve sprše. Holením pod proudem čisté vody budete taky snižovat případné podráždění pokožky. Jen na vás ale záleží, který způsob budete preferovat. Díky jeho omyvatelnosti je velice snadné a jednoduché udržovat holicí strojek v čistotě.

NOVÝ V ORIGINÁLNÍM BALENÍ S ČESKÝM NÁVODEM !! Osobní odběr a nebo posílám ihned po zaplacení

  

`
uživatelMiloš (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 799 Kč zobrazeno 4108 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Miloš

Popis vložil uživatel: Miloš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz