Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Elektro bazar >>> -Péče o tělo >>> NOVÁ kulma loknovací BaByliss C1200E BOMBA CENA Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

NOVÁ kulma loknovací BaByliss C1200E BOMBA CENA

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

1 949 Kč [Brno-město] Brno-město

NOVÁ kulma loknovací BaByliss C1200E BOMBA CENANOVÁ kulma loknovací BaByliss C1200E BOMBA CENANOVÁ kulma loknovací BaByliss C1200E BOMBA CENANOVÁ kulma loknovací BaByliss C1200E BOMBA CENA
Otočit obrázek
MOC 3090-!!
Máte dlouhé vlasy, které rády upravujete do loken? Chcete vyměnit kulmu na vlasy za profesionální přístroj, se kterým rychle vykouzlíte různé druhy vln? Kulma s patentovanou technologií by se vám mohla líbit. Dopřejte svým vlasům dokonalou péči při jejich úpravě.
S touto loknovací kulmou, která je vhodná pro všechny typy vlasů, se vám otevírají nekonečné možnosti. Vytvořit na svých vlasech můžete dokonalé lokny, jemné vlny i hravé kudrliny perfektního tvaru. Použití je velmi rychlé. S tímto pomocníkem, který je vybaven profesionálním zahřívacím prvkem pro okamžité zahřátí až na 230 °C, nebudete ztrácet čas.

Vybrat si můžete ze tří nastavení délek ohřevu, a to v délce 8, 10 a 12 sekund. Záleží, jaký druh loken chcete vytvářet. Jakmile kulma dosáhne nastavené teploty, upozorní vás na to zvukový signál a světelná LED kontrolka. Vybaven je také přepínačem teploty, protože k dispozici jsou dva teplotní stupně (210 °C a 230 °C). Podle vašich představ si zvolíte směr natáčení loken, takže váš účes bude za každé situace perfektní a vždy bude odpovídat vašim požadavkům.
Tento výkonný přístroj, který je šetrný k vašim vlasům, má kvalitní povrchovou úpravu. Za pomoci bezkartáčového digitálního motoru bude každý pramen vlasů vtažen dovnitř keramické komory, kde se bude ze všech směrů zahřívat. Lokna tak bude vytvořena během pár sekund. Jakmile bude jeden pramen hotový, budete upozorněni zvukovým signálem a dále pak můžete pokračovat na další pramen. Snadné, rychlé, dokonalé.
Za pomoci funkce ionizace budou vaše vlasy zbaveny nežádoucího poletování a budou krásně jemné a hladké. Pro snadnější údržbu obdržíte ke kulmě i nástroj na čištění, s jehož pomocí bude váš malý pomocník vždy dokonale čistý a připravený k dalšímu použití. Při delší nečinnosti se přístroj automaticky vypíná.

Patentovaná technologie
100% automatický proces
Bezkartáčový digitální motor
Nastavení směru natáčení loken
Profesionální zahřívací prvek pro okamžité zahřátí (230°C)
Přepínač teploty - 2 teplotní stupně (210°C a 230°C)
3 nastavení délky ohřevu (8, 10 a 12sekund) se zvukovým signálem pro vytváření různých druhů loken
Ionizace
Světelné kontrolka LED
Automatické vypnutí
Otočná šňůra
Nástroj na čištění
Barva: stříbrně šedá

NOVÁ V ORIGINÁLNÍM BALENÍ S ČESKÝM NÁVODEM !! Osobní odběr (i o víkendu) a nebo posílám ihned po zaplacení !! Podívejte se prosím i na mé ostatní zajímavé nabídky.

  

`
uživatelMiloš (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 949 Kč zobrazeno 5383 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Miloš

Popis vložil uživatel: Miloš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz