Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Elektro bazar >>> ( Digitální fotoaparáty ) >>> Nikon Coolpix S3500- 20Mpx. (Zaruka 19.11.2015) Sbazar Ústí nad Labem| Bazoš.cz

Nikon Coolpix S3500- 20Mpx. (Zaruka 19.11.2015)

Ústí nad Labem |Pošta: Ústí nad Labem-centrum

`

1 500 Kč [Ústí nad Labem] Ústí nad Labem-centrum

Nikon Coolpix S3500- 20Mpx. (Zaruka 19.11.2015)Nikon Coolpix S3500- 20Mpx. (Zaruka 19.11.2015)Nikon Coolpix S3500- 20Mpx. (Zaruka 19.11.2015)Nikon Coolpix S3500- 20Mpx. (Zaruka 19.11.2015)Nikon Coolpix S3500- 20Mpx. (Zaruka 19.11.2015)
Otočit obrázek
Kompaktní fotoaparát Nikon COOLPIX S3500 je ideálním nástrojem k příležitostnému fotografování oslav, dovolených a dalších důležitých událostí každodenního života. S sedminásobným optickým zoomem zachytíte i vysoce detailní snímky bez jakékoli ztráty obrazové kvality. Optická redukce vibrací pohybem obrazového snímače přitom významně snižuje rozmazání způsobené chvěním fotoaparátu. Jeho extrémně ploché tělo je tenčí než dva centimetry a navíc je dostupné v několika svěžích barvách – zbývá si už jenom vybrat tu, která vašemu oku bude lahodit nejvíce.

Z osmnácti motivových programů si jistě vyberete takový, jež dokonale odpovídá lokalitě, v jaké se právě nacházíte. Následně už budete pořizovat fotky jako opravdový profesionál – pouze stiskem tlačítka. Nesmíme zapomenout ani na pokročilý systém zpracování obrazu EXPEED C2 zajišťující dokonale efektivní záznam s maximální obrazovou kvalitou.

Ať už si zvolíte zaostřování detekcí tváří, automatickou volbu 9 zaostřovacích polí nebo střední zaostřovací pole, vždy budete mít jistotu, že vaše snímky budou stejně ostré, jako čepel samurajského meče! Pokud chcete fotografovat objekty, jež se nenacházejí uprostřed obrazu, je pro vás připravena funkce automatického zaostřování s 99 zaostřovacími poli. Nechybí ani populární funkce zaostřování se sledováním objektu,která zachytí ostré snímky i v případě, když děti, kamarádi, nebo domácí mazlíčci neposedně pobíhají před vámi. Veškerá nastavení si navíc snadno zkontrolujete přímo na displeji okamžitě při fotografování.

Ve výbavě fotoaparátu naleznete například inteligentní portrétní systém, který zaručuje pořízení perfektních portrétů bez složitého nastavování. Samospoušť detekující úsměv pořizuje snímek v okamžiku, kdy se fotografovaná osoba usmívá a kontrola mrknutí upozorňuje na to, že má některá z fotografovaných osob zavřené oči. Funkce změkčení pleti pak sjednocuje odstíny pleti fotografovaných osob pro dosažení příznivějšího vzhledu. Neméně důležitá je i redukce efektu červených očí, jež koriguje výskyt červených očí na snímcích pořízených s pomocí blesku, a vám díky ní odpadá zdlouhavé retušování v počítači.

Hlavní přednosti:
Štíhlé provedení
Obrazový snímač CCD s 20 MP
Širokoúhlý objektiv NIKKOR x 7x optickým zoomem
Inteligentní portrétní systém
Systém zpracování obrazu EXPEED C2
Parametry a specifikace:

Senzor:
Typ: 1/2,3“ CCD
Počet efektivních pixelů: 20,1 milionů
Celkový počet pixelů: 20,484 milionů

Objektiv:
Typ: NIKKOR
Opti

  

`
uživatelzasekmike@seznam.cz (další nabídky)
lokalita Ústí nad Labem, PSČ: 40001

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 500 Kč zobrazeno 13859 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: zasekmike@seznam.cz

Popis vložil uživatel: zasekmike@seznam.cz :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz