Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Bazar pro dům a zahradu >>> Svítidla, Lampy >>> NOVÉ Philips Koupelnové svítidlo LED Silk BOMBA CENA Sbazar Brno-město| Bazoš.cz

NOVÉ Philips Koupelnové svítidlo LED Silk BOMBA CENA

Brno-město |Pošta: Brno-město

`

1 790 Kč [Brno-město] Brno-město

NOVÉ Philips Koupelnové svítidlo LED Silk  BOMBA CENANOVÉ Philips Koupelnové svítidlo LED Silk  BOMBA CENANOVÉ Philips Koupelnové svítidlo LED Silk  BOMBA CENA
Otočit obrázek
Philips Koupelnové svítidlo LED Silk 34047/11/16
MOC 4590.-Kč !!!
NEJLEVNĚJI NA INTERNETU 2690.-Kč !!!

Oživení domácnosti díky krásnému přirozenému světlu
Chromované nástěnné svítidlo LED Silk
Vaše pokožka nikdy nevypadala hladší než nyní, díky nástěnnému svítidlu Philips myBathroom Silk. Věrně ukazuje tóny pleti, protože jeho světlo LED jasně svítí přes skleněný difuzér.
Barva pravé kůže a vysoce kvalitní světlo
Díky tomuto koupelnovému svítidlu Philips se barvy odrážejí přirozeným a věrným způsobem. Právě tak jako ve slunečním světle.
Vysoce kvalitní světlo LED
Technologie LED integrovaná v tomto svítidle Philips představuje unikátní řešení, vyvinuté společností Philips. Zapíná se okamžitě a současně umožňuje optimální světelný výkon, který nechá vyniknout jasné barvy vašeho domova.
Hřejivé bílé světlo
Teplota barvy světla se může různit a udává se v jednotkách Kelvin (K). Žárovky s nízkou hodnotou teploty světla v Kelvinech poskytují hřejivé, přívětivější světlo, zatímco žárovky s vyšší hodnotou přinášejí chladné světlo, které působí energičtěji. Tato žárovka Philips nabízí hřejivé bílé světlo vytvářející útulnou atmosféru.
Úspora energie
Oproti ostatním běžným žárovkám tato úsporná žárovka Philips šetří energii, a tak vám pomáhá šetřit vaše peníze i životní prostředí.
Krytí IP44, dokonale vhodné pro vaši koupelnu
Toto koupelnové svítidlo Philips je navrženo speciálně pro vlhká prostředí. Bylo podrobeno přísným testům, které ověřily jeho voděodolnost. Stupeň krytí IP se popisuje dvěma údaji: první označuje stupeň ochrany proti prachu a druhý proti vodě. Toto koupelnové svítidlo je zkonstruováno se stupněm krytí IP44: je chráněno proti stříkající vodě a jedná se o výrobek nejčastěji a ideálně používaný v prostředí koupelen.
Dlouhá životnost až 15 let
Zdroj světla, na který se můžete spolehnout. Integrované diody LED použité v tomto svítidle Philips vydrží až 15 000 hodin (což se rovná 15 letům, vycházíme-li z průměrného používání 3 hodiny denně, při nejméně 13 000 spínacích cyklech). Je opravdu příjemné pomyslet na to, že se nebudete muset starat o údržbu ani o výměnu žárovky a zároveň se budete těšit z perfektního světelného prostředí ve vaší domácnosti.
Design a provedení
Materiál hliník sklo
Barva chrom
Technické údaje
Napájení ze sítě
Rozsah 220–240 V 50–60 Hz
Technologie žárovky
LED
Bezpečné extra nízké napětí
Počet žárovek 4
Žárovka v balení 2,5 W
Barva světla teplé bílé
NOVÉ v ORIGINÁL BALENÍ !! I os. odběr.

  

`
uživatelMiloš (další nabídky)
lokalita Brno-město, PSČ: 60200

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena1 790 Kč zobrazeno 4171 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Miloš

Popis vložil uživatel: Miloš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz