Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Auto bazar a inzerce >>> Kia >>> Kia Carnival, 7 míst Sbazar Frýdek-Místek| Bazoš.cz

Kia Carnival, 7 míst

Frýdek-Místek |Pošta: Frýdek

`

42 000 Kč [Frýdek-Místek] Frýdek

Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.

Kiu jsem kupoval ve finanční krizi začátkem roku 2014, kdy se mi porouchala Oktávie, mé první auto, a vypadalo to, že oprava bude drahá. Nakonec sice nebyla, ale nevadí. Nepojízdný Laurin a Klement za funkční Kiu.

Prodával mi ji známý, který ji měl taky od známého, který ji kupoval novou. Měl předtím C5, Sharana a říkal, že na dovolenou jedině s Kiou, neboť je opravdu pohodlná.

Když jsem překousl její vzhled a usedl dovnitř, bylo mi jasné, o čem mluvil. Lituju každého dne, kdy jsem považoval Octavii jako rodinné auto. Kia je skutečně dostavník. Velmi jednoduše jdou vytáhnout všechny sedačky, takže skříň 190cm nebo pohodlné vyspání na rovné ploše ve dvou lidech žádný problém. Oceníte posuvné dveře – zaparkujete mezi 2 auta 5cm na každou stranu od zrcátek. Sklopíte je a zadními posuvnými dveřmi vystoupíte. To vše se škodovkářům může jen zdát.

Auto je měkké, je opravdu na pohodlné cestování. Není to žádný závoďák, i když má 106kW. Přece jen ty 2tuny jsou znát a já jsem pro klidnou jízdu. Sedačky jsou obyváková křesla. Řidič má všechny možné polohy, při svých 186cm neřeším nastupování a nedřu hlavou o šíbr. Nejraději sedím v druhé řadě sedadel – mají každé obě područky a dá se tam dát noha přes nohu. Tam je opravdu komfort. Posed je vysoký, takže si vychutnáte „dodávkou výšku“. Od té doby, co mám Kiu, nenosím na řízení brýle.

Tažné je na dvě tuny a jednou jsem s ním vezl kačírek, omylem vážící 3,4tuny. Kijka s poklidem táhla.

Co jsem na ní dělal:

Nové přední kotouče a destičky, zadní brzdové pakny. Přední nový homokinetický kloub, obě nové manžety. Zadní dorazy na tlumičích. Olej a komplet filtry (mimo kabinového) měněný před cca 3tis km. Pneumatiky mají v pohodě vzorek. Drnčel výfuk, tak se vařil úchyt. Jinak v podstatě pouze liju naftu a měním olej.

Dával jsem čirou optiku – svítí ještě lépe.

Mouchy:

Není to samozřejmě nové auto a jako každé má své mouchy. Jsem fér, takže vyjmenuju, které mě napadnou. :

Oděrky na předním nárazníků, občas na karoserii. Hold používání.

V některých místech je už povrchová koroze – zadní lem blatníku, zadní dveře. Totéž na kapotě poté, co jsem žduchl srnku. Díky ní mi i praskla plastová přední mřížka. Nijak jsem to neřešil (jde mi o funkčnost vozu, ne parádu), jezdím bez ní, takže auto na dálku každý pozná (mával mi i německý šéf J ). Ale tu bych chtěl sehnat, než auto prodám, protože ten vzhled možná řešit budete. :-)

Z klimy ještě původnímu majiteli unikla kapalina, já ji nedoplňoval. Léto j

  

`
uživatelLeoš (další nabídky)
lokalita Frýdek-Místek, PSČ: 73801

telefonInzerát vypršel a nebyl obnoven.

datum TENTO INZERÁT JE JIŽ NEAKTIVNÍ.

Inzerát starší 365 dnů. Jak obnovit inzerát? ZDE.

cena42 000 Kč zobrazeno 16097 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Leoš

Popis vložil uživatel: Leoš :o)      Videonávod, registrace


 


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz